Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
Не се впрягай толкова, че не ти се е обадил. На пияна глава просто едва ли гаджето им е първата мислъл А това, което са ти казвали за него - не им вярвай. Поговори с него. Кажи му го както го казваш на нас. Ако е свестен - ще те разбере. Сега да се правиш на детектив и да се излагаш да питаш кой, кво с кой правил... тва са глупости. А и нещо ми се струва, че те е страх от самотата и си готова всичко да направиш само и само да не те остави. Ако продължава да те лъже и да не те уважава - просто по-добре си стой самотна, а не да си тровиш нервите на млади години.
Ами..аз ще го попитам,за това направих темата...за да ми помогнете да измисля начина по който ще го попитам. Не се правя на детектив,в крайна сметка ако го е направил наистина както казах вече ще загуби доверието ми и отношението ми към него ще се промени коренно.Не искам да късаме защото бях прекалено дълго сама.Ако той е направил тази глупост,аз просто ще се възползвам от него,така както той е направил с мен.Да,имам чувства към него и няма да ми е лесно да затворя така лесно сърцето си,но през изминалата година преживях толкова лоши моменти и сега искам да се отпусна и да живея на ръба,ако разбирате какво искам да кажа,щото и аз май не се разбрах като чета написаното

А pandelka аз не се доверявам толкова на нещата,които ми казват,защото както казах тази моя приятелка имеше чувства към него и колкото и добра приятелка да ми е,всички знаем че не можем да вярваме безрезервно и винаги... особено в такива ситуации :/