.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Поведението му ме обърква

iskam da vi pitam poznavam edno mom4e ot 3 godini ot kakto se premesti v moq blok ot na4alo bqxme samo priqteli a sled tova nqkade predi godina zao4na da me zaribqva i tka stana 4e trqgnaxme ot na4alo vsi4ko varvwe6e dobre no ne6ty stana i skasaxme no tova e problema 4e idva da me vijada postoqno i me celuva a v sa6toto vreme mi kazva 4e neiska da e smene kak da razbiram povedenieto mu iskam da mi pomognete za6toto sam mnogo obarkana i neznam kak da razbiram povedenieto mu pls pomognete mi poqsnete mi ima li 4ustava i az mislq 4e go e strax ot ne6ty no iskam va6eto mnenie 6te sam vi blagodarna da mi otgovorite

т.7
    krem4et0

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: obarkana sam

Цитирай Първоначално написано от bubaaata93921
    iskam da vi pitam poznavam edno mom4e ot 3 godini ot kakto se premesti v moq blok ot na4alo bqxme samo priqteli a sled tova nqkade predi godina zao4na da me zaribqva i tka stana 4e trqgnaxme ot na4alo vsi4ko varvwe6e dobre no ne6ty stana i skasaxme no tova e problema 4e idva da me vijada postoqno i me celuva a v sa6toto vreme mi kazva 4e neiska da e smene kak da razbiram povedenieto mu iskam da mi pomognete za6toto sam mnogo obarkana i neznam kak da razbiram povedenieto mu pls pomognete mi poqsnete mi ima li 4ustava i az mislq 4e go e strax ot ne6ty no iskam va6eto mnenie 6te sam vi blagodarna da mi otgovorite
    Съветвам те да се срещнете някъде и да си поговорите... за това какво чувства от какво се страхува и т.н

ние няма как да знаем-само той може да ти отговори на въпросите
    поговори сериозно с него
    I can't stop myself from loving you <3

Така е ... ние неможем да ти кажем дали тои те обича ... просто си поговорете попитаи го и така аиде успех

Голям фен
    Щом се оставяш да те целува, затова не иска да е с тебе. Вземи го отрежи напълно баси заблудените хора

blagodarq vi vse pak

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

poqsnete mi ima li 4ustava
    Ми,че ние от къде да знаем ?! Дай ми телефона му да го питам,ще ти звънна да ти кажа!! ХиХИ
    Айде сега сериозно...ами просто го питай,дали има чувства,кажи му,че за теб е важно да знаеш и ,че не можеш така да продължаваш!?Въпреки,че след като те целува според мен не си му безразлична
    .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Смятам,че трябва да се разберете с момчето.

Град
    МАЛЕЕЕ КАТО Ч ЛИ ЩЕ ТЕ ИЗЯДЕ!!! КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ГО ПОПИТАШ, КАКВО ЧУВСТВА? НИЕ ДА НЕ СМЕ МЕДИУМИ? ... АЙДЕ ЗАМИНАВАЙ ДА ИЗЯСНИТЕ НЕЩАТА... !!!

Наистина...седнете на по едно кафе и поговорете.Няма да те изяде ако го попиташ.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    МАЛЕЕЕ КАТО Ч ЛИ ЩЕ ТЕ ИЗЯДЕ!!! КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ГО ПОПИТАШ, КАКВО ЧУВСТВА? НИЕ ДА НЕ СМЕ МЕДИУМИ? ... АЙДЕ ЗАМИНАВАЙ ДА ИЗЯСНИТЕ НЕЩАТА... !!!
    Дишай, издишай... дишай, издишай СПОКОЙНО!
    еlsy

az sam si savsem spokoina iskax samo va6iq savet ne sam kazala 4e 6te me izqde ili ne6ty takova blagodarq vi

Аз ти препоръчвам да спреш да се виждаш с него и да спреш да му обръщаш внимание.не може да постъпва така с теб... бъди малко по-твърда с него...
    Докато позволяваш да идва при теб и да си те целува просто ей така и в същото време да ти обяснява , че не може да има нищо м/у вас - нещата ще си останат по този начин, ако обаче ти ясно му покажеш , че това не ти харесва - той току виж изясни на себе си и на теб дали има чувства и дали иска да сте заедно .

Град
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Дишай, издишай... дишай, издишай СПОКОЙНО!
    Не мога да съм спокоен... все пак пускат безмислени теми...

Град
    isperih
    Мисля, че нещо му пречи и го смущава. Може да го изнудват или пък най-добрия му приятел е влюбен в теб и не иска да се кара с него но не знам. Просто бих правил така само ако ми е тежко за нещо и ми пречи да съм с момичето, което желая.

тука някакъв конфликт са започва... а какво ще стане ако поговорите?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    Щом се оставяш да те целува, затова не иска да е с тебе. Вземи го отрежи напълно баси заблудените хора
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

То си е повече от ясно,че има чувства, НО въпросът е друг...Дали чувствата му са приятелски или нещо повече?Може би иска да ходите , но го е страх ...Може би си го наранила по някакъв начин докато сте ходили и сега го е страх отново да се впусне във връзка с теб...Поговори сериозно,за да разбереш какво чувста и как стоят нещата..Ако и ти искаш да се получи отново м/у вас го попитай и какви са ти били грешките,за да се поправиш,защото никойне е безгрешен на тази земя

Pogovori s nego.Kaji mu che si mislish che iska neshto ot teb zaradi deistviqta si.Inache az kato momche shte ti kaja che nie mujete ponqkoga imame nujda da si nacheshem krastata...ili kazano po-prosto da si zadovolim nujdata si ot blizost s jena.I mojem da go pravim bez da iskame neshto poveche.Ako e taka,nishto hubavo nqma da vidish.Uspehi

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    bubaaata93921
    Новак

Бъболлееечка-чка-чка-чаааааааааааааааа

Олелееей буболечкааа

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    bubaaata93921
    Новак

Бъболлееечка-чка-чка-чаааааааааааааааа

Олелееей буболечкааа

http://vbox7.com/play:2b69d651

даи даи даи ОТВЪТРЕ
    Айде циганино изпълни душата миии браво циганино машала бе братчето мии Айде кючекааа опааа оп оп

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Иска плътски удоволствия.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от OnTheEdge
    Pogovori s nego.Kaji mu che si mislish che iska neshto ot teb zaradi deistviqta si.Inache az kato momche shte ti kaja che nie mujete ponqkoga imame nujda da si nacheshem krastata...ili kazano po-prosto da si zadovolim nujdata si ot blizost s jena.I mojem da go pravim bez da iskame neshto poveche.Ako e taka,nishto hubavo nqma da vidish.Uspehi
    pogovori s nego ako ima 4uvstva k1m teb uspeh ako ne mnogo mu zdrave

Град
    Destanation unknown ((:
    Е*е му се на човека, ве !

Не знам, но май му се струваш лесна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си