- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- все едно и също
имам от доста време един проблем.като че ли винаги съм го имал.много бързо губя интерес към момичетата, с които съм.независимо колко е дълга връзката и в какво се състои, аз междувременно се късам да флиртувам с други, а ако имам оправдание и възможност, правя и повече.понякога губя интерес още по време на първата забивка с момиче, по което съм си падал преди това.не знам какъв съвет може да ми дадете, но просто исках да си споделя.
проблемът е не само в това, че това ме кара да се чувства кофти и гузен, а също и защото наранявам други хора..на 16 съм
Еми значи просто не си намерил точното момиче![]()
nicolepcd
Ми на 16 според мен е нормално да е така. Имам супер много познати,които порастнаха,улегнаха и сега са си със сериозни приятелки.
Обаче нормално,ненормално е мн гадно за другите,не знам какво да те посъветвам може би да оставиш за малко момичетата и да решиш кво всъщност искаш...илии да продължаваш докато не намериш точната
Еми много хубаво пич, ама момичетата не са ти играчки . Ти си като малките деца - като им купят някоя играчка, тя вече не им е интересна . За това първо си изясни какво искаш (( : А като намериш правилното момиче .. не само няма да ти омръзва, но и ще искаш да си с нея постоянно . Все пак си на 16 .. имаш още много време . Като порастнеш мъничко още и няма да е така (:
и аз така си казвам, че не е дошла подходяща, ама колко трябва да чакам?с кво съм по-специален, че не мога да харесвам една и съща дълго?
Явно освен сексуално привличане няма друго! Пробвал ли си да говориш с поне едно от момичетата, знам че ще те изненадам но ние имаме и такава функциа можем да провеждаме разговори и да те накараме да се смееш...пробвай може и да ти е приятно!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Просто не си улегнал след вереме всичко ще е по-различно ще срещнеш момиче което ще ти допада не само на външен вид.
Възраста ти обяснява много неща.И аз като бях колкото теб ги сменях...Сега вече се замислям за по сериозни неща![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
оо, аз говоря..металки, емота, кифли, ученолюбиви, бунтарки, отворени, срамежливи.. да, всеки има какво да каже и най-често ми е приятно и интересно, но просто ми се губи тръпката ;p все пак мога да си говоря и тук, във форума, примерно..
хаха скоро ще се намери някой мацка дето ще ти съсипе животеца![]()
![]()
ще се влюбиш истински
Обаче ти директно стрляш и обиваш хората веднага хахПървоначално написано от PreciousDiamond
Не оставаш малко и за другите поне изчерпваш всичко
![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Когато порастнеш .. ще се научиш да оценяваш хората до себе си и няма да ти омръзват толкова бързо!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
просто не си се влюбил истински![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Е ми какво да направя, казвам си всичкоПървоначално написано от SoAfraid
![]()
ne si hlatnal znachi kakto trqbva... i samo se zaribqvash am nishto poveche imam edin vapros ti vlubval li si se am mn qko taka che da si gotov da napravish vsichko za nqkogo i nikoga (e vse nqkoga shte stane i tva am ne tolkova barzo) da ne izgubish interes kam toq chovek ... az mislq che v momenta izpitvash samo privarzanost kam segashnite ti momicheta![]()
![]()
nauchi se da cenish .. jenskiq pol
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm the one Love me ...
Първоначално написано от pandelka
+++
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не си се влюбил още-ще видиш като се влюбиш кво ше стане![]()