- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко я обичам,а тя много ми се сърди
Здравейте!Има едно момиче,което обичам ,но проблема е че много често се държа като задник и много я ревнувам от един мой приятел...Почти винаги се караме за простотии и тя много ми се ядосва ...как да се поправя![]()
![]()
Ми .. то отговора се състои във въпроса ти ( : Спри да се държиш като задник и й имай малко повече доверие : )
+1Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Има ли смисъл да казвам,че момичето по-горе е право...?![]()
![]()
С тази ревност,ни задушавате...
Имах приятел , които мн ме ревнуваше с повод и без повод, думата "имах" тря да те е подсетила кво е станало(наистина мн ме ревнуваше) 1во си казваш ми то е,защото мн държи на мен. после-ще му мине. обаче не минава и не става тря да и имаш доверие, защото така само я отблъскваш от себе си! просто проумей, че и тя може да си има приятели момчета! а как може да ревнуваш от свой приятел? той тря да е безопасен нали зн че сте заедно-мъжка солидарност!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Реторичен въпрос.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Това подвеждащ въпрос ли е!? Недей да ревнуваш иначе ще я отблъснеш много гадно от себе си... от личен опит ти го казвам.Имай й доверие НИКОГА не я притискай.Ако наистина те обича - няма никакво място за съмнения.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Които се карат,се обичат-мноогооооо личен опит
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Няма как да ти се случи женска ревност.....Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
F_CK_all_I_need_is_U
МнениеПуснато на: Пет Яну 02, 2009 9:35 pm Заглавие:
Които се карат,се обичат Very Happy -мноогооооо личен опит Very Happy
Глупости,хората които се обичат се и разбират! Тря ли хора които се обичат и да се избиват по твоята логика!Ест се карат от време на време ама чак много![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Съгласна \Първоначално написано от PreciousDiamond
/
E да,но може и да се обичат и пак да се карат...при всеки е различноПървоначално написано от BuBiTy
Е явно аз немога да я разбера тая любов дето хората си избождат очите! В смисъл чее е нормално да се карат от време на време амачак толкова...![]()
Ми вече достатъчно ясно ти го казаха - сам си си отговорил на въпроса
+ : ))Първоначално написано от lisi4ety
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Направи и едно море от любови там и обешай,че ще се промениш
![]()
Имай й повече доверие.
I know I should stop believing ... !
Няма как определеноПървоначално написано от Remini
![]()
По-добре спри да ме ревнуваш!!! За Бога к`во толко кат си пиша с тигъраа ?! ;@@@ Моля те спри се![]()
![]()