- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво казвате, ако не искате да излезете?
Момичета, ако някое момче ви харесва и ви кани да излезете двамата, но вие не искате да става нищо м/у вас, какво правите? Трябва ли да се намират извинения, докато той се усети, или категорично да се откаже или все пак излизате с него? Вие какво казвате в такива случаи?
Излизам с него и му показвам и казвам,че ня да стане нищо!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Аз отрязвам моментално и категорично. (не грубо, все пак)![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
И аз. Струва ми се най-редно така да стане.Първоначално написано от LiRRRa
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Еми...според мен, ако излезеш даваш напразни надежди и на човека (пък и на теб) ще му стане много по-гадно по-късно като осъзнае, че не може да има нищо м/у вас, отколкото още сега, когато те кани.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Понякога увъртам,друг път казвам направо...зависи...
По-правилно е направо да си го отрежеш и то категорично . Ама с някои не знам просто не става . и се почват едни заобиколки , а не днес не мога трябва да пазя брат ми , утре пак и така една седмица оправдания . Докато накрая сам се усетиА да излезеш с него е голяма грешка , получава се един порочен кръг
Е освен , ако като излезете не му кажеш всичко директно , както каза някой по-горе .
Ми казвам,че не мога,а понякога се е стигало до "Остави ме намира,моля те,моляя те,остави ме,подяволите МАХАЙ СЕЕЕ!!"![]()
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Откачам,когато някое момиче ми излезе с номера:"Ами сега имам много да уча,или имам работа.."
Аз може да съм заринат от работа,но винаги ще намеря време да изляза с някое момиче,независимо дали ми харесва или не...един джентълмен никога не отказва![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Казвам, че не ми се излиза или че не искам.По-добре да кажа истината.
Stay up all night with the stars *
Казвам му че нищо няма да стане,така че да не си прави труда
по принцип съм си директна... но ако трябва да се измъкна казвам, че имам други планове :P![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Казвам му истинта,защото не е честно да залъгвам момчето и само да му давам надежди
Офф на мен един са направо ми лази по нервите... Всеки ден айде на кафе.. Колко пъти му казах, че не искам.. (тва все по скайп).. И тойй ";(" Баати бебето.. а е 12 клас.. И как не му писна да се занимава с неква пикла (8кл) .. И непрекъснато некви целувки, hug-ита и закачливи ":P" .. Еми, казах му, че не ми е приятно да ги праща тия неща, 'щото наистина ме дразни.. а той продължава.. Басии.. Сега точно му обяснявам, че си пиша с един важен човек, и той:
[22:32:07] SoFiAnEcA каза: toq 4ovek az li sam
[22:32:07] SoFiAnEcA каза:
[22:32:08] SoFiAnEcA каза: ili ne
[22:32:13][*] Broken Strings ﺕ ˚°ە каза: koi
[22:32:18] SoFiAnEcA каза: s koito si pi6e6
[22:32:19] SoFiAnEcA каза:
[22:32:33][*] Broken Strings ﺕ ˚°ە каза: e
[22:32:37][*] Broken Strings ﺕ ˚°ە каза: az si pisha s mn hora
[22:32:47] SoFiAnEcA каза: eee pa li mi izneverqva6
[22:32:48] SoFiAnEcA каза:
[22:33:32][*] Broken Strings ﺕ ˚°ە каза: upS
[22:33:32][*] Broken Strings ﺕ ˚°ە каза:
[22:33:52] SoFiAnEcA каза: eeee ;(
[22:36:56][*] Broken Strings ﺕ ˚°ە каза:
[22:38:43] SoFiAnEcA каза:
[22:39:53] SoFiAnEcA каза: ;(
[22:44:01] SoFiAnEcA каза: 6to mi izneverqva6
[22:44:01] SoFiAnEcA каза: a
[22:44:04] SoFiAnEcA каза: sa 6te pla4kam
Епа, ще стана и груба вече.. Колко пъти го отрязах..![]()
+1Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Или му го казвам директно или почвам да си измислям глупави оправдания.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не те харесвам.Излиза ми се, но не с теб!
Толкова ли е сложно?
+954Първоначално написано от LiRRRa
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
е то не може вечно да се криеш...излизаш, говорите, че не може да има нищо повече от приятелство м/у вас и така![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Казвам :Първоначално написано от Slave4You
Не искам да изляза с теб !
Директно без недомлъвки и без да давм никфи надежди. Защото после ще е още по - кофти :P
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."