.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    У нас (:

Първия път

Имам един въпрос добре де не един ..

За момичетата са ми въпросите .. ии са малко неудобни ..
    Така де .. първия път .. Как се случи всичко ?
    Къде ?
    Бяхте ли обезкосмени?
    Някакви важни неща който трябва да се знаят ?

Извинете за неудобните въпроси, но ми предстой този заветен първи път и ми е притеснено, а няма кой друг да питам ..
    Една от всички .. Поредната ..

Град
    У нас (:
    защо никой не ми отговаряя

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    6ot ima hilqdi podobni temi....
    tva mai e glavnata pri4ina
    vsqka treta tema v teena e kato tvoqta,potursi v tursa4kata i 6te polu4i6 predostatu4no informaciq

ми най-добре да сте в някой хотел,защото иначе може да ви е притеснено ако сте у вас или у тях,или пък да дойдат нечии родители..естествено че трябва да си обезкосмена-то си е за теб-така ще се чувстваш много по-добре..не се притеснявай най-важното ,след време ще видиш че не е нещо страшно..и говори с приятеля ти да спре,ако случайно го поискаш ,за да бъдеш по-спокойна ....и използвайте презервативи!

ми най-добре да сте в някой хотел,защото иначе може да ви е притеснено ако сте у вас или у тях,или пък да дойдат нечии родители..естествено че трябва да си обезкосмена-то си е за теб-така ще се чувстваш много по-добре..не се притеснявай най-важното ,след време ще видиш че не е нещо страшно..и говори с приятеля ти да спре,ако случайно го поискаш ,за да бъдеш по-спокойна ....и използвайте презервативи!

Как се случи всичко? Моят първи път беше преди половин година някъдеИсках да покажа на бившия си приятел колко го обичам и държа на него.И му казах,че искам да правим секс.И го направихме.Беше доста емоционално от моя страна,понеже ме болеше и това много ме разтрои.В крайна сметка нещата се получиха
    Къде ?Бяхме в тях.На неговото легло
    Бяхте ли обезкосмени?Не помня честно казано,но мисля,че да
    Някакви важни неща който трябва да се знаят ? Да се отпуснеш задължително,защото ако си мислиш сега ще ме боли и ще има кръв,няма да ти помогне с нищо!Просто се абстрахирай от тези неща,които си чела(предполагам),защото при всяко момиче е различно и ако някоя твоя приятелка я е боляло,теб може изобщо да не те боли.
    И друго много важно нещо-Задължително използвайте презерватив.Някъде бях чела една невероятна глупост-При първия път не може да се забременее-Което НЕ Е ВЯРНО!
    Успех!И не забравяй да се отпуснеш
    offline forever!

Град
    У нас (:
    Ами нещо за презервативите да препоръчате?
    Също как се слага презерватив ?
    И момичето или момчето трябва да го сложи ?
    и изобщо нещо .. незнам .. по-подробно да ми обясни някой понеже както споменах,ще ми е за първи път, на него също и ми е адски притеснено ..
    Извинете, че съм така несветната, но мисля, че все пак е по-добре да поразбера нещо преди да тръгна да правя секс.

Само един въпрос за уточнение- На колко си?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от JustLikeYou
    Ами нещо за презервативите да препоръчате? Във форума има много такива теми точно за презервативите и първия път
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220238
    Също как се слага презерватив ? Аз не мога да ти помогна с това,понеже съм се опитвала вендъж и не можах.
    И момичето или момчето трябва да го сложи ? Би трябвало момчето
    и изобщо нещо .. незнам .. по-подробно да ми обясни някой понеже както споменах,ще ми е за първи път, на него също и ми е адски притеснено ..
    Извинете, че съм така несветната, но мисля, че все пак е по-добре да поразбера нещо преди да тръгна да правя секс.
    Ами можеш да почетеш малко из форума,има доста полезни неща в някой теми.
    offline forever!

Град
    У нас (:
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Само един въпрос за уточнение- На колко си?
    15

Като начало се успокой и се увери, че наистина го желаеш. Не планирай стриктно нещата, защото почти никога не става, както е по план. Намерете си подходящо място, където няма да ви притесняват и ти ще си спокойна. Не бързайте, говорете, споделяйте как се чувствате и най-важното- пазете се.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на amatorium
    Spored men ti trqbva oshte dosta da ponauchish predi sexa.
    Eating isn't cheating - Arnold

na men parviq mi pat be6e na 15 s gadjeto mi i me bole6e malko posle 4ak na 3 4 pat pak stana ina4e mn me bole6e pove4e ot parviq pat
    bqx obezkosmena i bqxme y tqx posle vednaga zaminaxme na moreto i tam ve4e be6e xubavo
    i taka xodixme okolo 2-3 meseca i go napravixme kogato az pojelax a az mn go jelaex i mnogo go obi4ax
    spored men tova e nai vajnoto

А не искаш ли да ти кажем и на коя част от облеклото да си съблечеш/сабуеш първа;или в каква поза да го правите,а може и да ти кажем,колко време трябва да е

И за да не бъда толкова лоша - Преди да правиш секс си обогати сексуалната култура!!!Като за начало погледни двете важни теми в началото на раздел "Секс"!!!Там има много неща,които ще са ти от полза!!!А що се отнася до презерватива - по принцип трябва момчето да го слага,а момичето да го маха,заради някои болести предавани по полов път,възможноста някой от партньорите да има разни инфекции,гъбички и други гадости,но по принцип май почти никой не го спазва това

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Re: Първия път

Цитирай Първоначално написано от JustLikeYou

Извинете за неудобните въпроси, но ми предстой този заветен първи път и ми е притеснено, а няма кой друг да питам ..

И са кво компот ли искаш да ти отворим по случая ... хвани прочети спящата красавица и сложи катинара на шундата .... !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Най важното е да се чувстваш готова!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Как се случи всичко?Еми беше на рождения му ден и беше подарък.
    Къде?У нас
    Бяхте ли обезкосмени? Да

беше преди три месеца у тях естествено ( у дома не го правим - наще ще ме заколят ако разберат че правим нещо подобно).Таа беше малко след рожденния ми ден, на който приятеля ми пднесе най-страхотния подарак (нищо материално)и тогава разбрах че искам той да ми е първи и се подготвих :секси белио, готин парфюм, обезкосмих се. Беше адски красиво (бяхме интимничали и преди това но не се е стигало до секс). И от тогава това е най-красивото/пркрасното нещо което ми се е случвало и нищо не може да промени отношението ми към този човек..
    + напълно отпусната
    +ПРЕЗЕРВАТИВ
    +абсолютно сигурна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си