.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    :)

Временни Татуйровки??

Искам да ви питам з аразличните видове временни татуйровки и по колко време издържат. Има ли такива, които издържат година - две? Остават ли 'следи' от тях? И колко струват Мерси за информацията предварително

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз имах на крака едно драконче и на кръста плетеница.Седят ти към месец и се трият много са яки

da znae6 4e vremenite tato sa za razli4niperiodi (ot 7 do 300 dena)za kolkoto po-dalgo sa tolkova po skupi no si zaslujava

Guest
    еи тва е мн яко а в студиата за татоси ли се прават тези времени или са като тези по морето продават се по улиците защото определено ми се иска да имам татос за половин година

fake
    Guest
    няма такива татуси, които са за половин година.временните татуировки се РИСУВАТ по кожата(с къна или там...някфи други неща)

аз съм си правила за един месец, когато бях на морето. много са яки, цената зависи от това колко мастило или там каквото е се изхаби за татоса. аз иначе не съм чувала, че има такива, които издържат по 300 дена.

Guest
    А впрочем и аз съм заинтересувана. Колко горе-долу е цената на тату за около месец ? И къде в София има студио, където могат да ми направят такава?

А къде ги правят, тези с къната?
    Надявам се да го правят в студиа, защото ако се продават по улиците, съм малко скептична.
    :/

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Студиа и фризьорски салони... е има и такива както викаш ти на улицата, ама то е само на морето когато има туристи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си