- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство ИЛИ Любов?
Ами ще запчна малко по отдалече...С едно момиче от класа сме прятели и в един час,понеже гледахме филм и бяха угасени лампите, тя почна да ми пуска едни ръце едни чудеса и понеже и отпреди я харесвах нпрао ми завъртя главата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(разбирате за какво говоря) и ся съм хлътнал яко по нея , казах и го и тя почна да се стряскя и да се притеснява
та сега се чудя дали да задълбавам нещата с риск да си остана с "празна торбичка"(откъм приятелка и откъм половинка)или да зарежа цялата работа,да си понатисна чувствата и да си останем само приятели...Та въпросът ми не е дали някой от нас е бременен
,дали аз я харесвам, или дали тя ме харесва! Искам да чуя какво бихте направили вие на мое място и как според вас е най-разумно аз да постъпя.
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Ем щом както ти каза ти е пускала ръце и т.н. можеш да се опиташ да разбереш дали изпитва нещо към теб, или това е било просто моментно съсъояние.. и ако е изпитвала да започнеш с по-сериозните неща, а ако ли не да си останете само приятели..
Това е моя съвет![]()
Щом си я харесваш, пробвай да стане нещо между вас![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Дръж се нормално както до сега и разбери по поведението й ..но щом ти е пускала ръце или е някоя курва или те харесва, но то друга гледна точка ако е някое свясно момиче няма да почне да ти пуска ръце като те харесва
![]()
Бих си пробвал късмета.Ако не рискуваш пак ще ти е празна торбичката...за какво ти е приятелка към която имаш чувства...на това му викам несподелена любов...и ще загубиш всичко.![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Щом ти е приятелка те харесва. Щом ти се дърпа не иска да сте повече от приятели. Щом ти пуска ръце - няма лошо, важното е да види, че ти не се притесняваш и ще го прави. Зависи къде ти ги пуска де..
Кажи си "не" и продължи напред с приятелството. Аз така бих постъпил. Винаги когато ми се набие някоя в главата почвам да мисля има ли смисъл. Винаги стигам до отговор, че няма смисъл. А щом няма смисъл ти е ясно какво следва..
Don't tell me what I can or can't do !
без мн разум... каквото ти сърце иска![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Благодаря ви хора супер сте ! \/
Няма и 5 минути и вече има отговори
ще се опитам да последвам съветите ви и да задълбоча нещата и после ще ви кажа какво е станало.И ако има още някой който има мнение и иска да го сподели- да заповяда, аз ще фърлям по 1 око.
Явно е искала нещо повече от (приятелство) до вчера....ама се е стреснала.Нормално е,ако е малка....и все пак,кажи и,че я харесваш ....
Без прибързване,действай внимателно,но ЕСТЕСТВЕНО първо трябва да разбереш както мисли тя.Може да не я питаш директно,има хиляди начини да разбереш,не е необходимо да си психолог за да определиш по поведението и (примерно) .
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ще я хвана с двете ръце и няма да я пускам![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Опитай се да съчетаеш и двете,но първо едното,после и другото!![]()
В тъмното не ти вижда лицето , сигурно за това ше да е![]()
+1Първоначално написано от Lysit0
но й го кажи така че и ако не иска да сте повече от приятели да не си развалите отношениятауспех
Първоначално написано от dinko
при мен беше подобно ... с него сме много добри приятели .. разбра не както аз исках отдръпна се за около 5 часа и после започнахме пак да си говорим
по-добре рискувай, а ако нищо не иска помоли я да си останете приятели... това е моят съвет![]()
![]()
мм...първо добре си помислете двамата ...какво точно изпитвате,защото се пак сте от един клас..после да не се получи малко грубичко![]()
ако толкова много си хлътнал и си сигурен...какво чакаш...![]()
=>действай...
![]()
Здрасти хора! Днес беше големия ден! Нищо не се случи...![]()
Мислех да й (не знам кое е и с ударение
) лепна една влажна
по няке време ама като забелязах, че й е повече от безразлично мойто отншение се отказах. Ша ма прощава ама е(както преди малко писах някъде тука) като фурнаджийска лопата- ту ми се обесва на врата за щяло и нещяло, ту се дърпа като циганин от сапун
...Пък и напоследък му е яко криво на мойто "пиленце" нз що ама зе да опротивява малко на сички с нейното лимонено държание
Абе шантава работа кво да ви разпраям
(и нямам в предвид само нея).Та ша барам вече по-внимателно и въпреки че ми поохладняха чувствата още не са угаснали съвсем...ама май май както върви няма да има нещо повече от приятелство между нас
![]()
и нещата ша се развият по-бавничко отколкото мислех...Абе квото и да става благодаря ви за коментарите и съпричастието пък ако има още нещо ша ви пиша пак
![]()
вероятно е, зависи от характера, просто да си играе с теб или пък да е объркана и да незнае ко иска
+69Първоначално написано от PLuScHeTo
аауу tan0 тва някъв намек ли е![]()