.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Ам..бъгнала се е нещо..Това не е нормално

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Връзка без секс изобщо няма да издържи дълго. Просто сексът (особено, когато има и силни чувства) е нужда-->без него не може. Обичаш този човек, но би ли се оженил за някой, който няма да те дари с това удоволствие? Да, не трябва да се пускаме на първата седмица, аз съм за секса след няколко месеца (3-4), но след 10 месеца... Би следвало вече да е готова. Прекалено дългото въздаржание води до изневери.
    тц айде бе ти ще кажеш , че няма да се задържи дълго .. естествено , че няма ако си някой тъпо фешанче на 16 на което в главата му е на коя между краката да се навре тая вечер ... има и други много по ценни и стойности неща от секса като любовта ... както може секс без любов .. така може и любов без секс ...

като чета тази тема виждам че си в положение като моето само че ние сме заедно от 8 месеца и аз съм на 17 а тя след няколко дена прави 15 и още не се правили секс то и е нямало кога но... аз се чувствам също като теб.

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    аз предпочитам първо да се опознаем добре и тогава... но не всичко е секс
    Da no tova sa 10 meseca.. ne sa mnogo , no ne sa i malko... ebaxti lubovta bez seksa... vuv edna vryzka i seks-a e vajen...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

За някои момичета секса не е всичко. За любовта не е нужен секс, макар че той е приятното удоволстие без което повечето хора не могат. Но наистина не бъркайте секса с любовта, смешно и детинско е.

Град
    Ямбол
    Познавам една двойка, които ходят повече от 2 години и досега не са правили секс. На по 18 са, но явно това не е най-важното за тях. Все още се обичат, така че явно е възможно!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Никъделенд
    Както казаха - ако е девствена - нормално е.
    Ако не е - значи момчето не я привлича или психически може да не е готова за него (секса). Незнам. Но и аз понякога нямам желание за това. Може би заради втората причина. Но го правя.
    Дали ще издържи връзката... Би могла. Но зависи от тях двамата, повече от момчето. Но всичко ще е до едно време...рано или късно ще започнат истински проблеми с тази тема и едва ли ще бъде пълноценна тогава. Всичко е относително.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ако не й се прави секс още, защото е девствена и не се чувства готова е ОК. няма проблем.

Но ако не е това причината и просто не й се прави секс и няма намерение значи нещо куца сериозно и връзката ще рухне.
    Че на кой не му се прави секс....
    Еми на мен например.На 14 съм,имам познати,които са на моята възраст и вече са го правили.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: Любов без секс

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Искам да ви попитам, според вас нормално ли е един от двамата, които се обичат, да няма желание за секс с гаджето си и направо да си каже, че не иска да влиза в такива отношения след толкова дълга връзка (примерно 10 месеца).Пълноценна ли е една връзка без полово влечение?! И какво трябва да се прави по въпроса, за да се реши? Просто ми е чудно, защото има всякакви хора Може да е въздържание или просто страх и срам?
    Подобни работи се отнасят повече за момичетата, така че тяхното мнение е по-важно!
    Не , Не , Не ... Повечето пъти правим секс без любов .. но любов без секс шокиращо и напълно невъзможно
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    некъде из Сливница...
    ее деба сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува

Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    ее Д**а сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува
    изказваш се неподготвен ... ако няма секс няма плод на любовта - няма поколение
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    ее Д**а сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува
    изказваш се неподготвен ... ако няма секс няма плод на любовта - няма поколение
    Е .. то до поколение да се стигнее ..

Град
    Дълбините на канала :D
    Ее нали трябва да се развива връзката все пак...зависи от възраста де...

Еми да ако свикнеш без секс ... То като вече си семеен чонек пак няма да ти се прави ии Хората ще изчезнат от планетата ЗЕМЯ

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Познавам една двойка, които ходят повече от 2 години и досега не са правили секс. На по 18 са, но явно това не е най-важното за тях. Все още се обичат, така че явно е възможно!

а откаде знаеш че се обичат ?
    Ако не се обичаха щяха ли да бъдат все още заедно? Как мислиш?

И всеки път като ги видя просто сиаят заедно, смеят се, целуват се... абе личи си просто като ги видиш.
    Много пъти съм питала момичето относно секса и тя винаги ми казва, че когато му дойде времето и когато и двамата са готови, но това че няма секс не е повод да няма и любов.

Град
    Shumen
    Emi az do sega ne sum imala takiva kontakti (sexyalni) no taka ili inache za da go napravq nqma da stane za mesec ili dva.No vuv moq sluchai sega nqmam takova vlechenie sprqmo partnyora si.Za nqkoi hora (kato men) trqbva vreme i produljitelna vruzka za da pravqt takiva krachki.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Абе всичко е възможно.. Ние с приятеля ми ходим отдавна, но аз съм девствена и не сме правили секс още. Не че не ме привлича или не го желая, напротив, но човек трябва да мисли. Та аз още нямам 16 дори.. (след 4 месеца ще ги направя). Въобще..хич не ми ги разправяйте тия, че любов без секс нямало..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Joro123
    чичо скуби замисляла ли си се че просто немогат да си намерят нещо по добро и си стоят заедно и чакат тавана да падне
    Не.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    В една връзка,сексът не е най-важното нещо,но все пак си е нужен.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Любов без секс

Цитирай Първоначално написано от beiho
    Искам да ви попитам, според вас нормално ли е един от двамата, които се обичат, да няма желание за секс с гаджето си и направо да си каже, че не иска да влиза в такива отношения след толкова дълга връзка (примерно 10 месеца).Пълноценна ли е една връзка без полово влечение?! И какво трябва да се прави по въпроса, за да се реши? Просто ми е чудно, защото има всякакви хора Може да е въздържание или просто страх и срам?
    Подобни работи се отнасят повече за момичетата, така че тяхното мнение е по-важно!
    Не.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    The Land Of The Doomed
    Не е нормално.

не е нормално да имаш гадже,да го оби4аш и да не искаш да правиш секс с него
    когато бях 7 клас признавам 4е секса беше едно от последните неща за които мислех ама сега ве4е...
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Според мен не е възможно. След любовта по естествен път идва сексът.

Секса е много важен в една връзка. Не е нормално в една връзка, партньорите да не правят секс, освен ако едния (или двамата) не е девствен.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Секса е много важен в една връзка. Не е нормално в една връзка, партньорите да не правят секс, освен ако едния (или двамата) не е девствен.
    suglasna sam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си