- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов без секс
Ам..бъгнала се е нещо..Това не е нормално
тц айде бе ти ще кажеш , че няма да се задържи дълго .. естествено , че няма ако си някой тъпо фешанче на 16 на което в главата му е на коя между краката да се навре тая вечер ... има и други много по ценни и стойности неща от секса като любовта ... както може секс без любов .. така може и любов без секс ...Първоначално написано от Bellatrix
като чета тази тема виждам че си в положение като моетосамо че ние сме заедно от 8 месеца
и аз съм на 17 а тя след няколко дена прави 15
и още не се правили секс то и е нямало кога но... аз се чувствам също като теб.
Da no tova sa 10 meseca.. ne sa mnogo , no ne sa i malko... ebaxti lubovta bez seksa... vuv edna vryzka i seks-a e vajen...Първоначално написано от evelinka1122
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
За някои момичета секса не е всичко. За любовта не е нужен секс, макар че той е приятното удоволстие без което повечето хора не могат. Но наистина не бъркайте секса с любовта, смешно и детинско е.
Познавам една двойка, които ходят повече от 2 години и досега не са правили секс. На по 18 са, но явно това не е най-важното за тях. Все още се обичат, така че явно е възможно!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Както казаха - ако е девствена - нормално е.
Ако не е - значи момчето не я привлича или психически може да не е готова за него (секса). Незнам. Но и аз понякога нямам желание за това. Може би заради втората причина. Но го правя.
Дали ще издържи връзката... Би могла. Но зависи от тях двамата, повече от момчето.Но всичко ще е до едно време...рано или късно ще започнат истински проблеми с тази тема и едва ли ще бъде пълноценна тогава. Всичко е относително.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Еми на мен например.На 14 съм,имам познати,които са на моята възраст и вече са го правили.Първоначално написано от Remini
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не , Не , Не ... Повечето пъти правим секс без любов .. но любов без сексПървоначално написано от beiho
шокиращо и напълно невъзможно
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
ее деба сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува![]()
изказваш се неподготвен ... ако няма секс няма плод на любовта - няма поколениеПървоначално написано от RullzZz
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Е .. то до поколение да се стигнее ..Първоначално написано от marjesa
![]()
Ее нали трябва да се развива връзката все пак...зависи от възраста де...
Еми да ако свикнеш без секс ... То като вече си семеен чонек пак няма да ти се прави ии Хората ще изчезнат от планетата ЗЕМЯ![]()
Ако не се обичаха щяха ли да бъдат все още заедно? Как мислиш?Първоначално написано от Joro123
И всеки път като ги видя просто сиаят заедно, смеят се, целуват се... абе личи си просто като ги видиш.
Много пъти съм питала момичето относно секса и тя винаги ми казва, че когато му дойде времето и когато и двамата са готови, но това че няма секс не е повод да няма и любов.
Emi az do sega ne sum imala takiva kontakti (sexyalni) no taka ili inache za da go napravq nqma da stane za mesec ili dva.No vuv moq sluchai sega nqmam takova vlechenie sprqmo partnyora si.Za nqkoi hora (kato men) trqbva vreme i produljitelna vruzka za da pravqt takiva krachki.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Абе всичко е възможно.. Ние с приятеля ми ходим отдавна, но аз съм девствена и не сме правили секс още. Не че не ме привлича или не го желая, напротив, но човек трябва да мисли. Та аз още нямам 16 дори.. (след 4 месеца ще ги направя). Въобще..хич не ми ги разправяйте тия, че любов без секс нямало..![]()
Не.Първоначално написано от Joro123
В една връзка,сексът не е най-важното нещо,но все пак си е нужен.![]()
Не.Първоначално написано от beiho
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не е нормално.
не е нормално да имаш гадже,да го оби4аш и да не искаш да правиш секс с него![]()
когато бях 7 клас признавам 4е секса беше едно от последните неща за които мислех ама сега ве4е...![]()
I can't stop myself from loving you <3
Според мен не е възможно. След любовта по естествен път идва сексът.
Секса е много важен в една връзка. Не е нормално в една връзка, партньорите да не правят секс, освен ако едния (или двамата) не е девствен.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
suglasna samПървоначално написано от HONDA
![]()