Не знам как да започна ..
Минаха 17 дни от както се разделихме .. Бяхме заедно 1 година 8 месеца и 8 дни .. Пиша тук , защото отчаяно се нуждая от съвет .. Как за Бога да превъзмогнеш това , че него вече го няма ? Че повече никога няма да се върне ?? .. Толкова много боли , че понякога не мога дори да заплача .. Чувствам се толкова объркана и САМА , че дори не знам какво пиша и как по -точно да го опиша .. Всеки Божи ден връщам и връщам лентата назад и си мисля , как ако не бяхме се скарали в онзи ден сега щеше всичко да е пак по старому .. А каква любов беше .. Никога и двамата никога не сме си помисля ли , че ще се разделим и за момент .. За тези почти 2 години , никога не сме се разделяли .. Връзката ни беше толкова красива и истинска изпълнена с толкова много приключения и любов .. А ето , че стана .. Чувствам ужасна празнота от 17 дена сякаш несъм жива .. Всичко е спряло .. Ставам , закусвам и край .. Не излизам от вкъщи , приятелите .. те и те реагираха така , когато разбраха , сякаш никой не ми повярва .. Нито 1-я ден , нито 2-я .. А чак , когато на 3 -я ден излязох от вкъщи , тогава гледката за всички беше смразяваща .. Отслабнах , не правя цял ден нищо , ставам лягам с дрехите .. и плача единственото активно нещо което да правя е да плача .. Мисля само за онзи момент , АКО ... беше станало по друг начин .. Връщане назад няма .. Само искам да знам как за Бога да го забравя ?
П.С - За Бога несъм на 14!!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.