Нямам предвид за нормално окосмение.Нали всеки човек си има по гениталите,подмишниците,ма лко по ръцете,краката...нали има примерно момичета които имат косми между гърдите,не говоря за мъх а за косми (ся нз мисля че се нарича хормонален дисбаланс ама..не съм много сигурна )та просто окосмяване,което н е ехарактерно за жената...освен кола маската и др премахващи неща четох че се лекувало..с лекарства или с нещо др..та въпроса ми е има ли някое момиче във форума или позната ,която да се е лекувала?сккъпо ли е било лечението и въобще колко продължава?еднократно ли е или...?нямам намерение да правя нещо на своя глава просто искам да знам скъпо ли излиза и колко продължава аз така или иначе ще питам личната ми лекарка..имам повече косми по ръцете(виждала съм и др момичета но не е красиво..лятото ги махах с епилатора,но ся зимата ги ооставих малко...),над горната устна,имам и даже малко по корема не са някви големи и фрапиращи но просто кожата ми е бяла а те са черни не правели впечатление но аз нали ги виждам..имам дори и по дупето..ае мн е гадно..имам фр ,която ходи на кола маска на изброените места обаче аз за устната махам с пинсета,на корема мислих да ги изсветля,за ръцете още се чудя и за дупето пак на кола маска,но...исках да знам дали има някакъв др начин да ги махна по безболезнено а не всеки месец на кола маска и като ги махна да не ги мисля повече..ии ако на някой с аму предписвали лекарсства или нещо такова...кво ставас тия косми?изпаряват ли се колко време продължи?