Има ли начин да разбера чувствата му като е толкова потаен
zna4i 6te kaja na krtnko kak stoqt ne6tata.. az sam na 16 toi na 19 .. poznavame se mn mn vreme no predi 3 meseca zapo4nahme seriozno da se vijdame za6toto semeistvata ni sa blizki i az si go haresah za nego ne znam za6toto kato sme nasame toi se bazika puska 6egi nekvi ploski zaribqvki .. a kat sme pred hora daje i duma ne si kazvame i ne moga da razbera kakvo misli pi6em si ot vreme na vreme s 4asove.. i na nova godina bqhme s tqhnite no nito duma ne si obelihme dokato ne stana 12.. i sled tova v 12 i ne6to toi mi vika ai na diskoteka pri koeto az vednaga se saglasih i maika nali mu ima doverie me pusna s nego do kum 5 i otidohme no toi be6e s negovite fr.. koito sa na po 20.. i bqh samo momi4e s 6-7 mom4eta i 2ma ot tqh po4naha da me zaribqvat no z turseh samo nego samo s nego govoreh i go karah da tancuva no toi ne poiska kaza 4e muzikata ne mu haresva i posle sednahme edin do drug i si govorihme.. ni6to osobenno no be6e mn mil i se bazika6e ot vreme na vreme.. vuprosut mie kak da mu pomogna ako ima nqkakvi 4uvstva da gi razkrie i kak da razbera dali vaob6te ima takiva? predvaritelno kazvam 4e mnogo me privli4a i imam dosta silni simpatii kum nego no nqma da si arzkriq 4uvstvata 6toto 6e po4ne da me vurti na malkiq si prust.. no iskam da sam s nego makar 4e e po golqm i seksa ne mi e problem 6toto ne sam devstvena.. mersi predvaritelno