Първо. Много се чудих дали да пусна тази тема, така че сигурно ще напиша куп глупости, които няма да разберете от сега ви предупреждавам ! :]

Накратко искам да ви попитам Какъв Ми е проблема ? Не казвам, че съм перфектен, но когато всичко ми е на едно добро ниво, какво ми пречи да си намеря хубава свястна (или свестна не съм сигурен ) приятелка ?
Преди точно година си дадох сметка за живота си и какво искам да променя. И реших да направя всичко, което съм искал до сега.
Имах шкембе и бях слаб(физически) , промених се, изкарах плочки, станах машина в тялото... Притеснявах се от момичета, почнах да си лафя, станах доста outgoing и вече не се притеснявам. Бях на ръба в училище, почнах да отделям по 1-2 часа и се оказа, че съм бил доста умен. Направих всичко, което не ми е харесвало в мен наобратно ! Но само едно не се промени, това което най-много желаех да си намеря гадже ;S Дори и аз не знам защо го искам. Може би да се изфукам пред приятели, заради самата емоция ли... но f*ck it искам го....
И тук идва самият проблем, какво ми пречи имам свободното време, дар слово, обличам се добре, доста момичета са ми казвали, сладур и разни такива, но момичета, към които съм изтръпнал... ъъ знам че нищо сигурно не сте ми разбрали до сега, но просто имах нужда да се изпишам