Цитирай Първоначално написано от yeahright
Първо. Много се чудих дали да пусна тази тема, така че сигурно ще напиша куп глупости, които няма да разберете от сега ви предупреждавам ! :]

Накратко искам да ви попитам Какъв Ми е проблема ? Не казвам, че съм перфектен, но когато всичко ми е на едно добро ниво, какво ми пречи да си намеря хубава свястна (или свестна не съм сигурен ) приятелка ?
Преди точно година си дадох сметка за живота си и какво искам да променя. И реших да направя всичко, което съм искал до сега.
Имах шкембе и бях слаб(физически) , промених се, изкарах плочки, станах машина в тялото... Притеснявах се от момичета, почнах да си лафя, станах доста outgoing и вече не се притеснявам. Бях на ръба в училище, почнах да отделям по 1-2 часа и се оказа, че съм бил доста умен. Направих всичко, което не ми е харесвало в мен наобратно ! Но само едно не се промени, това което най-много желаех да си намеря гадже ;S Дори и аз не знам защо го искам. Може би да се изфукам пред приятели, заради самата емоция ли... но f*ck it искам го....
И тук идва самият проблем, какво ми пречи имам свободното време, дар слово, обличам се добре, доста момичета са ми казвали, сладур и разни такива, но момичета, към които съм изтръпнал... ъъ знам че нищо сигурно не сте ми разбрали до сега, но просто имах нужда да се изпишам
хах, доста добре те разбирам, и аз за 1 година промених повечето неща, които не харесвах в себе си .. и при мен е същия проблема, казват ми, че съм хубава ала-бала, а пък тези, които съм се влюбвала пълен провал....