.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Нищо не усещам...

Здравейте!Аз съм момиче на 14 и тази седмица за пръв път правих секс с приятеля ми...Проблема е,че когато той ме 'гали' с пръст и ми духа ми е много яко,обаче като си го вкара не усещам нищо отвътре...Усещам само като влиза и то на отвора...Проблема не е в размера на оная му работа (над 17 см,доста дебел).Правихме секс в различни пози,бързо и бавно,но аз не усещам нищо...Опитахме няколко пъти и проблема си остана...Много ми е странно,имате ли идея от какво може да бъде?Цикъла ми свърши преди 4 дни ако това има някакво значение...А иначе всичко ми е наред

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ima mnogo momi4eta kato teb koito ne use6tat udovolstvie ot sexa vednaga sled kato sa po4nali da vodqt polov jivot.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 s te4enie na vremeto 6te po4na6 da use6ta6 mnogo pove4e ot tova kak vliza i izliza

....ne znam skoro s edna priqtelka si goworihme i tq kaza 4e ima takaw problem..

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ima mnogo momi4eta kato teb koito ne use6tat udovolstvie ot sexa vednaga sled kato sa po4nali da vodqt polov jivot.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 s te4enie na vremeto 6te po4na6 da use6ta6 mnogo pove4e ot tova kak vliza i izliza
    nai to4no kazano

Оффф поредната тема ...
    1.Почти невъзможно е да почувстваш някакво удоволствие при първия полов контакт!!!
    2.С времето,натрупването на сексуален опит и смяната на партньора (това последното не е задължително) ще започнеш да изпитваш удоволствие,спокойно!!!
    3.Освен това не забравяй,че има ЖЕНИ,които никога през живота си не са изпитвали какъвто и да е оргазъм (без значение клиторен,вагинален или анален) ...

spx ima vreme za vsi4ko 6te go useti6 i vatre kato e

И аз бях така в началото.
    Доста време мина, докато изпитам за първи път оргазъм по време на секс. Години.
    С времето и при теб ще се получи.
    Просто с доста жени е така в началото.

Нормално е.

JНяма от к`во да се притесняваш! ;]

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Сигурно си бременна
    Ех, че забавно.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Варна
    духа ти?

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Сигурно си бременна
    Ех, че забавно.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от PiruBloodz
    духа ти?
    sigurno ima predvit 4e q "lije"

духа ти?
    Знаеш какво имам предвид ОК 'лиже ме' (не обичам израза)

Иначе мерси за съветите на всички,все пак ако има още мнения и съвети по въпроса казвайте,още съм доста притеснена

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mimmi91
    духа ти?
    Знаеш какво имам предвид ОК 'лиже ме' (не обичам израза)

Иначе мерси за съветите на всички,все пак ако има още мнения и съвети по въпроса казвайте,още съм доста притеснена
    az ve4e ti otgovorih

Град
    Велико Търново
    ОМГ правила си секс на 14 години
    Извинявай,но аз това никак не го удобрявам
    Sorry,обаче това си е моето лично мнение.Дано не се обидиш и дано да не се разделите...
    По темата:
    До колкото съм чувала има много хора,които не изпитват удоволствие в началото.Пък и не вярвай,че още от първият път ще стане.Всичко е нормално.
    Руса кукличка

направи си тест.
    Войни на Тангра

Защо да си правя тест?Досега не съм правила секс...

Защо да си правя тест?Досега не съм правила секс...

Здравейте!Аз съм момиче на 14 и тази седмица за пръв път правих секс с приятеля ми...Проблема е,че когато той ме 'гали' с пръст и ми духа ми е много яко,обаче като си го вкара не усещам нищо отвътре...Усещам само като влиза и то на отвора...Проблема не е в размера на оная му работа (над 17 см,доста дебел).Правихме секс в различни пози,бързо и бавно,но аз не усещам нищо...Опитахме няколко пъти и проблема си остана...Много ми е странно,имате ли идея от какво може да бъде?Цикъла ми свърши преди 4 дни ако това има някакво значение...А иначе всичко ми е наред

Сега последно правила ли си или не си правила секс ,а може би страдаш от раздвоение на личноста

Офф имам предвид преди това

Град
    Офф имам предвид преди това
    sega razbiram za6to ne use6ta6 ni6to po vreme na sex
    6ot o6te ne si pravila
    blizko e do uma i dostatu4no dale4 ot akula

А ти знаеш ли,че не всички в този форум са седнали през нощта да си правят ебавки?Специално си направих рег за да получа някакъв съвет по проблема ми,не се занимавам с детски игрички...Но от 1 страна ви разбирам,защото поразгледах форума и видях,че 90% от хората не са сериозни и доста послъгват...Жалко а казвайки,че не съм правила секс досега имах предвид до момента в който правих секс,а това е преди 2 дни,така че не сте ме разбрали правилно май...А и не мисля,че мога да си измисля такъв проблем...

Град
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    kak po to4no da ti go obqsnq

Добре де,разбрах Мерси за помощта,темата отдавна е приключена

От София съм имам си приятел от половин година така,че мекия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си