- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нищо не усещам...
Здравейте!Аз съм момиче на 14 и тази седмица за пръв път правих секс с приятеля ми...Проблема е,че когато той ме 'гали' с пръст и ми духа ми е много яко,обаче като си го вкара не усещам нищо отвътре...Усещам само като влиза и то на отвора...Проблема не е в размера на оная му работа (над 17 см,доста дебел).Правихме секс в различни пози,бързо и бавно,но аз не усещам нищо...Опитахме няколко пъти и проблема си остана...Много ми е странно,имате ли идея от какво може да бъде?Цикъла ми свърши преди 4 дни ако това има някакво значение...А иначе всичко ми е наред![]()
ima mnogo momi4eta kato teb koito ne use6tat udovolstvie ot sexa vednaga sled kato sa po4nali da vodqt polov jivot.nqma ot kakvo da se pritesnqva6 s te4enie na vremeto 6te po4na6 da use6ta6 mnogo pove4e ot tova kak vliza i izliza![]()
....ne znam skoro s edna priqtelka si goworihme i tq kaza 4e ima takaw problem..![]()
nai to4no kazanoПървоначално написано от x3eme
![]()
Оффф поредната тема ...
1.Почти невъзможно е да почувстваш някакво удоволствие при първия полов контакт!!!
2.С времето,натрупването на сексуален опит и смяната на партньора (това последното не е задължително) ще започнеш да изпитваш удоволствие,спокойно!!!
3.Освен това не забравяй,че има ЖЕНИ,които никога през живота си не са изпитвали какъвто и да е оргазъм (без значение клиторен,вагинален или анален) ...
spx ima vreme za vsi4ko 6te go useti6 i vatre kato e![]()
И аз бях така в началото.
Доста време мина, докато изпитам за първи път оргазъм по време на секс. Години.
С времето и при теб ще се получи.
Просто с доста жени е така в началото.
Нормално е.![]()
Ех, че забавно.Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ех, че забавно.Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
sigurno ima predvit 4e q "lije"Първоначално написано от PiruBloodz
Знаеш какво имам предвидПървоначално написано от PiruBloodz
ОК 'лиже ме' (не обичам израза)
Иначе мерси за съветите на всички,все пак ако има още мнения и съвети по въпроса казвайте,още съм доста притеснена![]()
az ve4e ti otgovorihПървоначално написано от Mimmi91
ОМГ правила си секс на 14 години![]()
![]()
![]()
Извинявай,но аз това никак не го удобрявам![]()
Sorry,обаче това си е моето лично мнение.Дано не се обидиш и дано да не се разделите...![]()
По темата:
До колкото съм чувала има много хора,които не изпитват удоволствие в началото.Пък и не вярвай,че още от първият път ще стане.Всичко е нормално.
Руса кукличка
Защо да си правя тест?Досега не съм правила секс...
Офф имам предвид преди това![]()
sega razbiram za6to ne use6ta6 ni6to po vreme na sexПървоначално написано от Mimmi91
6ot o6te ne si pravila
blizko e do uma i dostatu4no dale4 ot akula![]()
А ти знаеш ли,че не всички в този форум са седнали през нощта да си правят ебавки?Специално си направих рег за да получа някакъв съвет по проблема ми,не се занимавам с детски игрички...Но от 1 страна ви разбирам,защото поразгледах форума и видях,че 90% от хората не са сериозни и доста послъгват...Жалкоа казвайки,че не съм правила секс досега имах предвид до момента в който правих секс,а това е преди 2 дни,така че не сте ме разбрали правилно май...А и не мисля,че мога да си измисля такъв проблем...
![]()
kak po to4no da ti go obqsnqПървоначално написано от x3eme
![]()
Добре де,разбрахМерси за помощта,темата отдавна е приключена
![]()
От София съмимам си приятел от половин година така,че мекия
![]()