- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май ще скъсаме
Момиче спокойно , тоя моя си прави такива изпълнения често , всмисъл скараме се и за да не продължи това цяла вечер , просто спираме да говорим , особено когато и двамата знаем , че това е глупост . Може просто да не е бил в настроение за моментаПървоначално написано от I_hate_you_p
![]()
Спокойно явно момчето не било в настроение ... на всеки му се случва да се сдуха, нали![]()
Ем аз предполагам че ще иска да скъсате , ама търси най лесния начин![]()
днес ми писа смс бебе как си какво правиш {}....
Иска да ти бие шута, колкото и брутално да звучи.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Еми тогава може би, лошото му настроение е било временно. А и най добре направо иди и го питай какво е имал предвид с онова там за двете отношения, че си му дала всичко.Първоначално написано от I_hate_you_p
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
напълно съгласна и може би просто тогава не му е било ден...Първоначално написано от BloomF
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Поговори с него.Ако той не те обича вече не се ядосвай,защото има мнооого други,а и без любов не може нещата да вървят.Но и според мен и било мометно.
моме, послушай съвет на малко по-голям: направи му се на интересна не му вдигай телефона не се прехласвай като ти каже "бебе" и т н. да видиш как ще откачи и ще те търси постоянно ако пък не стане е*и го в идиота![]()
мерсиии на всичкии днес се държи адски мило....казва ми че ме обича защото аз го питах директно мисля че всичко вече е ок обаче искам да разбера дали ми е изневерил някакви идеи?
Браво, че всичко се е оправило![]()
А дали ти е изневерил - нямам представа![]()
nicolepcd
И да ти е изневерил - явно не му е харесало![]()
Ама наистина и аз нямам представа![]()
ми тълкувай го както трябва 'съжалявам, но повече няма какво да взема от теб, не си ми нужна'![]()