- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Компютър: Параметрите добри ли са?
1. Размер на екрана и тип 15.4" (40 CM.) WXGA VIBRANTVIEW
2. Процесор (CPU) INTEL DUAL CORE T2310
3. Скорост на процесора 1.46 GHZ
4. Видео карта (VGA Chip) NVIDIA GEFORCE GO7300 256MB
5. Хардиск (HDD) 120 GB SATA
6. Памет (RAM) 1 GB DDR II
7. Максимална Памет 4 GB
8. Оптични устройства DVD-RW DUAL LAYER
9. Безжична връзка (WLAN) 802.11 B/G
10. Вградена камера НЕ
11. Bluetooth НЕ
12. Операционна система WINDOWS VISTA HOME PREMIUM
13. Fax/Modem 56.6 K
14. Четец на карти ДА, 5 В 1
15. Високоговорители ДА
16. Тегло 2.81 KГ
17. Батерия 6 CELLS
18. Други МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
Какво мислите, при положение, че ще си оголемя рама на 2гб? Мерси предварително!
*Грешен раздел!
Точка 1 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
ми...бива, зависи за какво ще го ползваш.
ако си геймър и искаш да джитиш от по-новите игри, освен рам-а трябва да пипнеш и гигахерците поне до 2![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мерси, компютъра не смятам да има игри, ще го използвам за интернет, документи... всичко друго без игри![]()
значи си е доста добре и удобенПървоначално написано от metallica1
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
за да може ако реша да го продам втора ръка, да може като се развият технологиите рама да не ми е 1гб, а 2гбПървоначално написано от tqnko
...все пак мерси
![]()
За да може да има повечко икони на десктопа.Първоначално написано от tqnko
![]()
е добре де...Първоначално написано от Decu
![]()
Това лаптоп ли е ?![]()
Е щом ти трябва само за документи и тн е добре ! :P
е ако ще ползва фотошоп и ще се занимава с фотообработване си му трябват хубави параметри..
...е, със сигурност ще ми трябват някои хубажи програми!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
абе, верно, гледам ги Асус-ите окупирали напоследък пазара, аз не разбирам особено, обаче не са ли леко боклуци тези?
имаше няколко модела, които бяха съмнително евтини за параметрите си...
Аз съм с Windows Vista Ultimate X32 и мога да те уверя че проблем относно RAM-а няма да имаш, по скоро процесора. Направих опит : Пуснах версиите на PES И FIFA от последните 2 години пуснах си и да играя мач, заедно със TEST DRIVE UNLIMITED и WOW, Firefox, skype и други програми и общо ми зае 2.45GB RAM, но ми заби заради процесора. Така че бъди спокоен за паметта.
Мерси за професионалното мнение!Първоначално написано от Jesus
![]()
Доста е слаб..
За Виста забрави.
Каква марка и за какви пари е??
Ако ще инвестираш в нов лаптоп дай малко повечеко парти, но си вземи нещо, което да е атрактивно, а не да си даваш парите за нещо, което няма да ти свърши работа.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не ми харесва!Някой неща са доста слаби.MakeMeLaugh не разбрах момчето къде е объркало раздела?