- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да съм с него
zna4i 6te kaja na krtnko kak stoqt ne6tata.. az sam na 16 toi na 19 .. poznavame se mn mn vreme no predi 3 meseca zapo4nahme seriozno da se vijdame za6toto semeistvata ni sa blizki i az si go haresah za nego ne znam za6toto kato sme nasame toi se bazika puska 6egi nekvi ploski zaribqvki .. a kat sme pred hora daje i duma ne si kazvame i ne moga da razbera kakvo misli pi6em si ot vreme na vreme s 4asove.. i na nova godina bqhme s tqhnite no nito duma ne si obelihme dokato ne stana 12.. i sled tova v 12 i ne6to toi mi vika ai na diskoteka pri koeto az vednaga se saglasih i maika nali mu ima doverie me pusna s nego do kum 5 i otidohme no toi be6e s negovite fr.. koito sa na po 20.. i bqh samo momi4e s 6-7 mom4eta i 2ma ot tqh po4naha da me zaribqvat no z turseh samo nego samo s nego govoreh i go karah da tancuva no toi ne poiska kaza 4e muzikata ne mu haresva i posle sednahme edin do drug i si govorihme.. ni6to osobenno no be6e mn mil i se bazika6e ot vreme na vreme.. vuprosut mie kak da mu pomogna ako ima nqkakvi 4uvstva da gi razkrie i kak da razbera dali vaob6te ima takiva? predvaritelno kazvam 4e mnogo me privli4a i imam dosta silni simpatii kum nego no nqma da si arzkriq 4uvstvata 6toto 6e po4ne da me vurti na malkiq si prust.. no iskam da sam s nego makar 4e e po golqm i seksa ne mi e problem 6toto ne sam devstvena.. mersi predvaritelno
*Липсва описателно заглавие на Кирилица! Грешен раздел
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Защо ми се струва че пускаш една тема няколко пъти или аз съм в грешка нещо. Скачаш целуваш го и ще видиш дали ще се отпусне или ще се отдръпне. Реакцията му ще ти покаже какво чувства, друг начин няма. И да си говорите може да го премълчи така че деиствай.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Чакай ся,значи:ти го харесваш,но не искаш да му признаеш,че е така за да не започне "да те върти на малкия си пръст";незнаеш дали те харесва и искаш да разбереш;ако разбереш това какво ще промени,щом не искаш той да разбира,че го харесваш(обърках се нещо)
Ако искаш да разбереш дали някой те харесва-ми питай го.
Ако те харесва-супер,ако не-здраве да е![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
zna4i na tozi etap ne iskam da si razkrivam 4uvstvata dokato ne razbera toi dali ima nqkukvi ina4e 6e deistvam.. no problema e 4e semeistvata sa mn blizki i ako az sgafq ne6to i posle ako stane taka 4e da nqmame smelost da se gledame v o4ite stava mn kofti..![]()
Ами представи си че тръгнат работите както трябва, а? Тогава какво правим няма ли да ви бъде и на двамата добре? Шансовете са 50-50 няма формула по която да се работи в такава ситуация. Или рискуваш и може да спечелиш или просто не рискуваш и губиш окончателно.Първоначално написано от Housemaniata
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ей това ми се вижда доста добре като вариант. Живота обича смелитеПървоначално написано от SoAfraid
![]()
Рискуваш ,иначе той може въобще да не направи първата крачка...упех все пак![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И аз бях така.Имах приятелка но пред техните и приятели неоворех мн с нея а тя ме остави тва не значи че не я обичахПървоначално написано от Housemaniata
![]()
Трябва да се рискува по някой път...Първоначално написано от Housemaniata
иначе губиш...
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от A_Loving_Girl
+ : )))
И аз бях в такова положение и се чудех ао се разделим как ще се гледаме като сме близки приятелски семейства...Но рискувах!!! Всички бяха много доволни, но наистина се оказа , че не сме един за друг. И.... въпреки притесненията ми, нещата се оправиха. Всички разбраха , че това си е нашия живот и няма общо с тожа дали са близки семействата ни или не. Та сега всичко е ОК.
Затова съвета ми е да си по-смела и да действаш. Няма да разбереш какво ще стане ако не опиташ.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
pitai go direktno dali te har.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Той не е лапе. Смятам, че ако е имал някакви чувства, щеше да направи някаква по-решителна крачка. Това, че те е повикал на дискотека не значи абсолютно нищо.
Можете да излезете на кафе само двамата и да разговаряте. Така ще ти се изясни дали има нещо или не.
Възрастовата ви разлика не е кой знае колко фрапираща, дори 3 години мисля, че е нормално.
За секса не беше необходимо да споменаваш. Нас не ни интересува дали си девствена, нито пък дали ако сте заедно ще му пускаш.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
haha, по-добре не го слушай това момченце/момиченце какво ти говори.Първоначално написано от blackfate
Или ти не си разбрал или - не знам.
Тя каза, ЧЕ НЕ ИСКА ДА СИ РАЗКРИВА ПЪРВА ЧУВСТВАТА!
Като го целуне той какво мислиш, че ще си помисли? Естествено, че има симпатии към него, а ТЯ НЕ ИСКА ТОВА ДА СТАВА.