Zdraveite zna4i v na4aloto na godinata si haresah edno mom4e ot moq klas i vsi4ki na6i priqteli postoqnno se opitvaha da ni "svatosvat" kakto i da e..hvanahme se no az glupa4kata sled kato pri predloji,2 chasa po kasno mu pisah 4e ne sam gotova i 4e mi trqbva malko vreme 6toto naistina si4ko stana mnogo nabarzo i na sledva6tiq den na daskalo ni be6e mnogo kofti i na dvamata..znam 4e trqbva6e predi tova da mu go kaja no nqkak nqmah smelost i posle sled nqkolko dni po4nahme da si pi6eme po skype i az mu kazah 4e mnogo sajalqvam i 4e ako iska po natam da se probvame pak toi mi kaza 4e vsi4ko 6te se oprai tn...pra6tahme si celuvki ala bala..i kogato re6ih ve4e 4e sam gotova da trugna s nego i go popitah dali toi iska pak da tragneme..TOI ME OTRQZA negoviq priqtel mi pra6ta6e hrono det toi mu kazva 4e ne me haresva ve4e i nekfi takiva i az se otkazah ZA MOMENTA!posle po skype pak si pisahme ala bala i nqkak si kato 4e li ne e savsem bezrali4en..gleda da me zagovoori..oba4e neznam,,spored moita priqtelka nego go e strah da ne bi da go otreja pak vie kfo mislite pls kajete kfo da praa..moita fr mi vika da se "butam" i da bada malko po nahalna za da vidi 4e naistina mi puka za nego,no mi e nqkak neudobno strah me e da ne bi da mu dosajdam..kajete kfo da praa ;( ;(