- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е ???
Мисля че има подобни теми, но точна такава май няма та въпроса ви е срам ли ви е да копувате презервативи![]()
Ама касиерките винаги ти се бъркат...онзи ден две момчета пред мен и една фр си взеха и касиерката некво ги гледа и им вика:Вие заедно ли сте...![]()
яко зле..
за и мен тва мн ме дразни почват за вас ли са не сте ли много малки или представи си да не ми дадат щото премерно нямам 18![]()
Не
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Срам ?!??! Абсурд хаха
Аз обикновено си зимам кондомки от 2-3 места определени и още като вляза и ми носят хеахеахаеха Веднъж даже се наложи да изслушам лекция на аптекарка за безопасен секс колко се радвала като видела млади хора да си взимат контрацептиви
Първия път се чувствах странно,но сега вече не
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
amii..samo ot aptekata do nas zashtoto jenata koqto prodawa e mn dobra fr na maika mi..aa dashterq i mi e bff![]()
![]()
.. ama do nas ima 3 apteki tai 4e
![]()
В началото ми беше притеснено, после не.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
срам-не срам-тва е положението защото после ще ме срам да ме гледат с количката с бебето на 16 години![]()
Няма нищо срамно,налага се да си взимаш ако пък те е срам казваш на майка ти и готово![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
мен не ме е срам да кажа дайте ми презервативи,а ми става тъпо когато аптекарките започват да ме гледът тъпо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми не ме е срам![]()
![]()
ама си спомням веднъж купувах на една приятелка тест за бременност и продавачката в аптеката
ми каза "мм За кво зимаш шуър чек...пробвай ей тия новите..писалки...мн са лесни..само пикаеш върху тях и готово." и сорри че откланям темата..ама имах в предвид, че ме е срам само и единствено тестове вече да купувам...дано не ми се налага
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Мен лично не ме е срам,но познавам такива момичета,че дори и 1-2 момчетаи доста често ме молят аз да влизам и да им купувам
![]()
Хммм всъщност веднъж ме хвана срама,защото трябваше с още една приятелка да изнасяме лекция (урок) пред едни седмокласници на тема "Безопасен секс" и решихме да раздадем презервативи и влизам в аптеката и викам на жената:"Искам 7 кутийки Durex Love" и тя:"7 кутийки или 7 презерватива" и аз:"7 кутийки с по 4 презерватива и един детски татос вътре" и тя:"А добре" ... Видях я,че и стана любопитно и й викам:"Е спокойно де не са за мен ... Ще ги раздаваме в училище" ... И тая като ме чу всякаш камък й падна от сърцето
![]()
аз си взимам от едно-две места и там като вляза и направо ми викат "От тези нали?"няма нищо срамно .. абсолютно ..
ne razbiram kakvo sramno ima vupreki 4e i az na nqkolko puti sum se pritesnqval pri podobna pokupka no ne i sram