- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е ???
znae6 li kolko stranno me gledat babkite zad 6tandaПървоначално написано от Rofl4e
![]()
хаха ..Първоначално написано от x3eme
кфо ти пука на мен така ми се е случвало със тест самоче не само бабките ами всички ме гледат малко странно
![]()
![]()
Аптекарката ми е съседка....Не ми е приятно да си купувам от нея...а до нас няма други аптеки,защото ги закриха...за тва казвах на приятеля ми да купува от където си реши...добре,че не се засякохме по стълбите с оная![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Мм не![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Все едно да ме е срам да си купя кафе или дъвки
о боже не... въпреки че до сега рядко ми се е налагало, почти винаги той ги взимаше![]()
И мен един път се опита да ми каже нещо да ми прави лекций ама аз и казах нещо от сорта че не е нейна работа и ако искам ще си ги надувам за рождения ден и тя повече не ме е питала.![]()
До сега не съм купувала,но малко се притеснявам.Повечето аптекарки в моя град са над 50 и са много заядливи-тук-там някоя по-добричка.Със сигурност ще направят злобен коментар или ще ме изгледат с недоверие..![]()
![]()
offline forever!
idi pri onaq moita priqtelka do videotekata (Alexsandra) tq 6ti dade i nqq te izgleda zlobnoПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Че от къв зор ти е приятелкаПървоначално написано от x3eme
А и сега не са ми нужни,няма за какво да ходя
:P
offline forever!
Не ме е срам, ама те верно се заяждат аптекарките. Оня ден с гаджето си купуваме от нашата си аптека и тя: "Е, тоя път кви презервативи искате?" Ние я гледаме странно за момент и тя: "Е, кво ме гледате така, аз си знам клиентие, а вие само тва купувате. Друго нищо. Все презервативи." И с някъв укорителен поглед![]()
Е, кат не сме болни, кво друго да взимаме от аптека! ?
![]()
Тия пък злобариПървоначално написано от Bellatrix
Вместо да насърчават младите да ползват презервативи,те им убиват желанието
![]()
offline forever!
Изобщо не ми пука. Дже понякога взимам на мои приятели, които ги е срам (непонятно ми е защо).
Шибат се по на 14 години, а ги е срам да си вземат гуми...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
горовя за точно тези аптекарки , за който говори Bellatrix и точно заради тва ми става тъпо
Не,но се дразня като аптекарките ме гледат,все едно съм купила цианид....![]()
първите няколко пъти ме беше срам ама си свикнах![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Хихихихи, то оставаше и да ме е срам![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Че от кво да ме е срам![]()
![]()
![]()
ne mi se e nalagalo![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
pri mene ima 2 apteki i v devete poznavat maika mi no tva ne me pritesnqva.Samo parviq pat mi be6e malko pritesneno no ina4e izob6to ne me pritesnqva ve4e prosto tva si e ne6to normalno.