- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ли ви е ???
аanhxavxha Като бях на 10 ме беше срам![]()
![]()
Не няма нищо срямно![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
аanhxavxha Като бях на 10 ме беше срам![]()
![]()
Не няма нищо срaмно![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
на 10?Първоначално написано от marjesa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
иронизирам останалите с това на 10
![]()
АааПървоначално написано от marjesa
изкарах си акъла
хаха разбрах , че се шашнаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
+ 1 :PПървоначално написано от kofti_nick
House music is something that you will never understand fuckin village people
Добре, че пък нещо разбрахме от мнението ти.Първоначално написано от aka6a_vamp
Кой какво бил, с кого бил, кой кво му казали, и накрая кой излезе зле, някаква касиерка, фр, момчета, две, заедно. Хммм![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ее малко е обърканоПървоначално написано от MakeMeLaugh
Накратко касиерките решиха,че сме с тея момчета и ше се ***..имам предвид че мн се бъркат...
neee no ne sum kopuvala az do sega![]()
![]()
![]()
Това е нещо нормално...и никой не трябва да го е срам. Защото после ще трябва да се срамува мн повече сас бееб в ръце!
имам една приятелка,която винаги ме кара аз да и взимам.веднъж се издразних и и казах : "срам те е да си купиш контрацептиви,а не те е срам да правиш секс"
а по въпроса за аптекарките: така те гледат все едно ги е яд че правиш секс,страх да те хване
Срам - не, но в началото ми беше некво неудобно...
И не казвах - "Може ли едни презервативи?", а направо си казвах какви имам, за да избегна тази думичка![]()
Сега вече нищо не ме е срам да си взимам
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
чесно да кажа ме е срам и не купувамПървоначално написано от galu6a
![]()
Не !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
TRUE !Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.