- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хващали ли са ви натясно във форума?
Гледам, че си питате съвсем спокойно за това и онова. Не ви ли се е случвало публикацията ви да бъде прочетена от точно този, който не трябва. Казвал ли ви е? Как реагира? А вие?
Надявам се да разберете за какви случаи иде реч.![]()
мен не са ме хващали![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
мии не,макар че доста фр са ме намерили във форума![]()
NE!Ponqkoga,kogato sum ostavqla foruma otvoren,muja mi e 4el nqkoi ot mneniqta mi,no ne e komentiral.To ne e i negova rabota.No ponqkoga, sum go zasi4ala da se "vuzhi6tava" na pronicatelnite temi imenno v tozi razdel...![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ne![]()
Не ми се е случвало
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ах, ега ти безинтересната тема стана!Замислете се! Може да е ставало без да сте разбрали.
O,da slu4valo se e,ne e osobeno priqtno.Hva6tala sam sestra mi,koqto neznae,4e sam bisexualna,da mi 4ete mneniqta v nqkakva takava tema i sled tva ne e komentirala mn,no na men mi e stavalo malko kofti sled tva.Abe ve4e e se taq...hah
Първоначално написано от angellove
шето никой не спамиПървоначално написано от million
Ами какво чакате?! Това е вашия форум!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не се е случвало първо че казвам истината не обичам да пускам лъжливи теми,или мнения![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
В случая това може да бъде и много опасно.Първоначално написано от InDo
![]()
Първоначално написано от million
![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Mиии случвало се еДокато бях с предишното ми гадже бях попаднала на тема "Първата ви истинска любов" или нещо от този род
И писах в нея за единственото момче,което бях обичала до тогава и тогавашния ми приятел взел,че прочел мнението и ми се наложи да го лъжа,че това мнение е написано от една моя приятелка ала-бала
![]()
mi za edin den v foruma ne vqrvam da sa me fanali o6te![]()
az ne pi6a problemite si tuk za6toto moga i sam da se spravqm sus tqh no ako spodelq nqkoi den moi problem nadqvam se da ne me "hvanat"![]()
Мии да всъшност...една приятелка преди време, като се сваляхме беше влезнала и видя финтифлюшки и ми се кара после![]()
а тая тема не е за тоя раздел.
пссст..
Dosta poznati i priateli chetat mneniqta mi i gledam da ne pisha gluposti.
Eating isn't cheating - Arnold
Не се е случвало само че си объркала раздела![]()
Не ми се е случвало .. дано и да не ми се случи!Пък и не мисля че има от какво да се срамувам![]()
Имам приятели които посещават форума и са ми казвали, че доста се смеят докато четат глупостите които сътворявам.
До сега не съм писал за проблемите ми, защото винаги мога да разчитам на съвет от приятел.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Гледай сега и това да прочете..Първоначално написано от nejnaDROGA
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Светни ме, ако някъде съм се написал в женски род.Първоначално написано от jambo_bs
А темата съм пуснал тук, тъй като имам предвид най-вече форум "Секс". Де трябваше да я бутна?
![]()