- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късали ли са ви ? (за момичета)
ами веднъж даПървоначално написано от niki7y
бях бясна...ама за това че са ме скъсали, а че не ми дадоха обяснение защо
![]()
![]()
![]()
![]()
ама имам един познат който ако исак да скъса с някое момиче прави така че тя да скъса с него, а не той с нея...![]()
Най-редовно!! ьха . .. най вече за изневери и прочие![]()
късали са ме 2 пъти ама първия път беше нещо бруталнобеше наложително не че той го искаше
а втория път беше щот момчето беше още с лапешки акъл и незнаеше явно кво иска![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
ami da
ama kato se zamislq az sam gi ostavqla nakraq
abe to kvo zna4i da te kasat
nai gadno e kato obi4a6 nqkoi i kato vijda6 4e ne varvi
az bqx i mai vse o6te sam vlubena 3ta godina posledniq mi lubim
i az go ostavix ama kvo tr da napravq da se ma4a kato vijdam kak se darji li
Колкото и да ме е срам и колкото и унизена , обидена и какво ли още не да се чувствам .. ДА ...Толкова ми е трудно да го преживея
![]()
![]()
![]()
Е това нещо срещу мене ли беше ?Първоначално написано от Joro123
![]()
Сещам се аз ... ама то срещу мене или В мене е ?Първоначално написано от Joro123
![]()
znaeh si 4e si nekav pendelПървоначално написано от PreciousDiamond
До сега съм била само с едно момче и връзката ни приключи защото той не ме чустваше достатъчно близка и пътуването му идваше в повече. Така, че ДА, той ме скъса и да, на мен ми беше ужасно кофти, но осъзнах, че колкото и зле да са нещата, аз никога не бих го скъсала, винаги щях да си мисля, че всичко може да се оправи. Така, че по-добре, че той го направи. Не се чуствах унизаена, само ужасяващо самотна.
Мнем.Не ме е късало момче никога, винаги аз късам (засега!!)Но... на всеки може да се случи и в никакъв случай не смятам, че е унизително да те скъсат.По-точното определение е "болезнено".
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
сеедно за мен си го писала^^Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Am I invisible because you ignore me?
Един път само,когато ми каза,че заедно с мене си имал и друга приятелка от две години![]()
Унизитело...
Едно момче ме е късало 2 пъти и аз него толкова. Ревах, ревах, и к'во? Нищо. Чувствах се тъпа, обаче нямаше кой да ми с еподиграе.
Превъзмогнах късането. Ама момчето не.