- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПЛС помогнете :(
Извинявам се ако темата не е за тука!Имам проблем с 1 приятел в 1 игра се скарахме защото той искаше да му върна пари неска оба4и аз немога и сега иска да ма бий :Д нз ко да го праа ве4е.Заслужава ли си жаобще боя ж тази ситуация се 4удя.Ма тои е ного настоятелен да ма бии и нз ко да правя ве4е плс помогнете с некоя идея как да са здобрим или нещо от сорта :S
е..уж ти е " приятел " пък ще иска да те бие заради 1 игра..и това,че не си му върнал парите![]()
ами..поговори с него и му кажи,че в момента нямаш парите и не можеш да му ги върнеш,ако наистина е съвестен човек ще те разбере..и в случая няма нужда от никакъв бой
![]()
![]()
![]()
btw на колко си години ?
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
em i 2-mata sme na 14 o6te malko 15 ^^
da we za nqkwa typa igra da se skarate wyrni mu tam tiq pari i gotowo..trqbwa ediniq ott was da naprawi jertwa
rabotata e 4e gi nqmam ;[
Е колко пари му дължиш?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Пораснете ве да го е*а...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
za kva suma stava v1pros6tot zavisi i kolko sa parite ama mislia 4e kato pogovorite 6te se razberete
Офф мамка му научи се да пишеш бе....аман от неграмотни!На 14 скоро 15 били,а се държат като на 10 пффф!Вземете се гръмнете!
Хаха, обади се грамотната.Я си виж подписа и ника бе, момиче!Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Първоначално написано от DonnerWetter
Да съм писала в форума така ?Не говоря за латиницата му господин многознайко!Ти остави това.. Говоря за ГРАМАТИКА!Какво да им гледам на ника и подписа ми ? Ако имаш нещо да ми казваш пиши на ЛС !Пф..
Фейкове...
А като не им отговаряш на проблемите мрънкат, че не сме помагали.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!