.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Допря го до мен, има ли опасност?

Зна4и в4ера бях с гаджето си и правихме орален секс по скоро аз на него ама тои не свърши и след това иска6е да праим секс ама аз не исках и тои за секунда си допря пениса до п*** ми ама пенисът му дори не бе6е влажен и се 4удех дали има няква опасност да забременя след като не свърши изобщо.Знам 4е е тъп въпросът но все пак се притеснявам.Моля без глупави коментари![/b][/list]

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Абе трябва да въведат със закон тест, преди да почнете да се ебете.
    Войни на Тангра

Поне знаеш,че въпроса ти е хипер тъп
    Как мислиш,че ще забременееш след като дори не се е изпразнил,а и не е проникнал в теб?!
    Айде дишай спокойно нищо ти няма,но няма да е зле да си пообогатиш сексуалната култура

Guest
    Никакъв шанс да е станало нещо Спокойно и се порови из форума да се пообразоваш малко

Супер фен Аватара на nymphadora
    треа да пуснете и тема"седнах на тоалетната чиния,а преди тва той се беше изпикал-дали съм бременна?"

Град
    Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    треа да пуснете и тема"седнах на тоалетната чиния,а преди тва той се беше изпикал-дали съм бременна?"
    Аз съм виждал.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Спокойно има и такива тъпи идиотчета ,че ще я пуснат...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен
    честито! ще си имаш тризнаци щом не е свършил в теб а само си е допрял хуя, ти как мислиш че стават тризаците?

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: Плс дайте съвет !!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от smile4eto1
    Зна4и в4ера бях с гаджето си и правихме орален секс по скоро аз на него ама тои не свърши и след това иска6е да праим секс ама аз не исках и тои за секунда си допря пениса до п*** ми ама пенисът му дори не бе6е влажен и се 4удех дали има няква опасност да забременя след като не свърши изобщо.Знам 4е е тъп въпросът но все пак се притеснявам.Моля без глупави коментари![/b][/list]
    На 10 ли си ?!
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    аааапхахаххаааааааааааааа ааа ахахаххахахаааааааааааааа ааааааа
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    а ха ха ха ха аааа хахахха аре стига бе

Град
    Дълбините на канала :D
    ПИСТОЛЕТ..БЪРЗОО

v toq forum e fra6kano ot razbira4i we
    ima vyzmojnost da zabremenee .... zavisi kak q e dokosnal sys penisa dali e imalo semenna te4nost ... si4ko e otnositelno i vypreki tova vyzmojnostta da si bremenna pone spored men e po malko ot 1%

хахахааххахахаххаахаахаха ха бе вие в ред ли сте бременна си, мацка, върви да търсиш креватче и дрешки за бебето
    Let's get drunk tonight!

Град
    Дълбините на канала :D

SPECIAL FOR qazwsx
    ама пенисът му дори не бе6е влажен[/b][/list]

Град
    V. TARNOVO
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Абе трябва да въведат със закон тест, преди да почнете да се ебете.
    +1 xaxaxa
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Град
    София

Докато има глупави теми ще има и глупави коментари! Та той дори не е проникнал в тебе !? Ако са те учили, че бебетата ги носят щъркелите, е време да се отучиш!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Wonderland
    ако те докосне веднъж забременяваш само с едно,ако 2 пъти-близнаци,3 тризнаци не се знае....колко пъти го докосна викаш?

Град
    Destanation unknown ((:
    Това трябва да са някакви супер мощни сперматозоиди

mislq 4e nqma..

и на мен ми се случи нещо подобно....искам съвет
    вчера видях снимка как двама се целуват,какво мислите момче ли ще е или момиче ..?

аман от тъпаци...
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Чаfдар Етрополе
    Абе мила ти да не прави орален секс с банан и докато си го близала да си го изстарвала на п.....а си , и да се претисняваш дали ще станеш член в семейството на "бабанани с пижами"

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ПИСТОЛЕТ..БЪРЗОО
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

КАК МОЖЕ ДА ЗАДАВАТЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ НЕМОГА ДА РАЗБЕРА??????????????????????????????? вСЕКИ ДЕН НЯКОЙ ОЛИГОФРЕН С ИЗВИНЕНИЕ ПУСКА ПОДОБНА ТЕМА... АБЕ ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ МАЛКО Еееееееее.... НЕ ХОДИТЕ ЛИ НА УЧИЛИЩЕ там НЕ ВИ ЛИ УЧАТ.. БАХТИ "картофите"...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Поне знаеш,че въпроса ти е хипер тъп
    Как мислиш,че ще забременееш след като дори не се е изпразнил,а и не е проникнал в теб?!
    Айде дишай спокойно нищо ти няма,но няма да е зле да си пообогатиш сексуалната култура
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си