- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Предложения за романтичен филм
Я кажете някой готин романтичен тийн филм![]()
![]()
![]()
филма "Hitch" много ми хареса, "My Sassy girl", a "Seven Pounds" /пак със Уил Смит, не знам дали може да се определи точно за романтичен, но се влюбва в едно момиче, което не могат да и намерят сърце, и понеже е толкова влюбен в нея се самоубива за да си даде сърцето на нея и за да може да продължи да живее, доста емоционален и добър филм според мен... Само не знам дали и ма още излезли субтитри, защото наскоро излезе и го гледах без субтитри./
Еми това са титулярите според мен
Едит: А тоя "My Sassy Girl" ако не си го гледала задължително го гледай! Много е интересен и просто на края му, както и при "Seven Pounds" почнаха да ми текът сълзи.. просто много емоции имаше в тези филми![]()
Titanic![]()
Get what you can and never get back
ДА! Напълно забравих за него, а съм го гледал 4 пътиПървоначално написано от leoparda93sl
![]()
"A Cinderella Story" най-хубавия филм който см гледала![]()
+1Първоначално написано от summer_mo0n
Един от любимите ми![]()
nicolepcd
гледах го преди 1 седмица, да беше доста интересенПървоначално написано от summer_mo0n
![]()
А като казахте за този се сетих за още 1 филм в който играе Хилари Дъф - Raice your Voice (Извиси гласа си) ---- също е много интересен и не е за изпускане. Нещо средно като Романтичен Мюзикъл- Не е за изпускане.
![]()
Angus Thongs and Perfect Snogging - mn int filmche :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
S.W.A.T - Sex With A Teenager - някоя серийка![]()
Eми : Secret ... Keit...A Cinderella Story....Reise Your Voise...That`s boys girls things ...Titanic...![]()
"What Happens In Vegas" горещо го препоръчваммного е готин,забавен е и изпълнен с много любов макар и през половината изразена по различен начин
![]()
"a walk To Remember *" както и "Titanic "
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Има един филм тука във форума казва се "Търсене" щракаш на него и много е як.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
"The notebook" - Наистина много силен филм! Накрая ме разплака (:
Еми Love and Basketball e добър филм също така Кънки с остър връх ако не се лъжа бяха 3 части![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
step up 1 2Първоначално написано от dramaqueen
save the last dance 1 2
<3forbidden taste is the sweetest<3
A Walk to remember, The Notebook, If Only,Sweet November,P.S.I.Love.You,10 Things I Hate About You,Титаник ...
+1Първоначално написано от Vincitore
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
The Lake House, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, La Vita
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack