Люспи по главичката и по срамните усни на момичето?От какво се появяват,как се лекуват?
osven da se konsultirate s lekar,a?!Dostatu4no glupavo e da pita6 vuv forum kakvo predstavlqvat(vmesto lekar),a tova,4e i le4enie iska6 da ti kajem.....![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
krai nekfa infekciq![]()
Какво ще рече по Главичката на Момичето![]()
И какви люспи?
Лекар..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ba ve4e i liuspi li zavudihte tam![]()
омг и азПървоначално написано от nymphadora
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ne sa luspi nesym sigoren kak se kazva edin fr ima6e podoben problem ne e stra6no sled vreme mu se opravi moq syvet vari na genikolog![]()
kaji mu...Първоначално написано от darla
Яя,първо си обогати малко сексуалната култура.Момичетата ИМАТ срамни устни,но за главичка дълбоко се съмнявам.
imah predvid glavi4kata na mom4eto i sramnite ysni na momi4eto..
amii veroqtno go e imal ediniq i e predadeno na drugiq noo za podoben sluchai ne sam chuvala varvete na lekar![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Първоначално написано от nymphadora
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Шаран ще ставаш...Няма друг начин,тва е.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Този въпрос трябва да го отправиш към лекар - не към нас. Аз за пръв път чувам , че подобно нещо е възможно да се появи и то на такива места![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ОМГ ЩЕ се издрайфам аквки люспии омг..омг омг ужассссс![]()
![]()
Първоначално написано от mila92
kosder:
Шаран ще ставаш...Няма друг начин,тва е.
![]()
![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Чесно казано момче съм, но и аз не съм чувал за такова нещо...Първоначално написано от teenems
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
И аз не съм чувала за подобно нещо, но ти препоръчвам възможно най-скоро да отидете и двамата на ГИНЕКОЛОГ !!!![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))