- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шумни ли сте като правите секс?
попринцип сме си тихички с милото щото у тях има кой да ни чуе( те сигурно са ни чули вече де) ама има моменти когато не можем да се сдържим. Откача когато се иблегна на него и почна да пъшкам в ухото му
Да,много съм шумна и обичам,и партньора ми да е такъв
Определено съм шумна,а при анален секс с няколко децибела нагоре!
+1Първоначално написано от XXX_f
![]()
Is everybody going crazy?!?
До сега веднъж ми се е случвало,то не беше викане,ами по-скоро пъшкане и издаване на леки звуци.![]()
И по-скоро предпочитам шумно момче-поне със сигурност знам,че изпитва удоволствие,но не и прекалено шумно де :P
offline forever!
аз съм тихичък, но ако момичето е по-шумно е много възбуждащо![]()
![]()
Оно я не съм мнооу шумен но с мацката ми като я опънах на задна само викаше Да Да Да... , По- бързо по-бързо....![]()
![]()
![]()
Абе не съм от най-тихите. Иначе определено ми харесва когато и другата страна не си мълчи като риба.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Различно.
И да, и не![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
пишете ме и менеПървоначално написано от Fortuna
![]()
.... Ничия .....
Първоначално написано от nofi
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Шумничка съм :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Налага ни се да не сме шумни. И все пак дори и да сме били сами, пак сме си били от кротичките. Ще ми бъде много неестествено той да стене или вика.
ами зависи понякога 1-2 пъти да повиша глас малко се чува се в др стая казвали са миама е мн рядко иначе мразя да е тихо,обичам с момчето да си шептим и т.н някфи тъпи разговори ама е яко
мразя тишината при секса,а и естествено има малко стеннанийца и учестено дишане
общо взето не съм от тихите
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ми аз съм на 8 смятай щом съседа от 4 дойде да види кво ставане бе бъзик ммм аз съм от по тихите,но ако момичето се падне шумн няма лошо.Само да не ме заболи главата
![]()
много зависи в какво настроение сме и как го правим. Понякога много шумни, иначе много тихи и т.н.