- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шумни ли сте като правите секс?
Е момичета и момчета?А момчета допада ли ви когато момичето е по-шумно,а момичета обичате ли момчето да е шумно?
Не ми идва от вътре да викам и пискам...Учестеното дишане не мога да го отрека, но до там!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Съседите два пъти вuкаха полицияПървоначално написано от smilebaby
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Аз пък на мойте съседи мисля да им купа ново легло, че се чува шум като от дъскорезница нощем.Първоначално написано от marjesa
![]()
![]()
ne ba6 da vikam no edin vid ohkane kombinirano sys zaduhvane se polu4ava :P za syjalenie ne vinagi go pravq ili zaradi brat mi vyv sysednata staq ili 6toto me e sram ot priqtelkata![]()
учестено дишане да .. но викане и пискане изобщо не ми допада,имам една приятелка,която каза че мн викала и пискала .. но мен не ме кефи![]()
+1Първоначално написано от nofi
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
аз съм тихичък, но ако момичето е по-шумно е много възбуждащо
obojavam da izdava zvuci no ne i da pi6tia suvsem leki4ki strasni zvuci
deistva mi vuzbujda6to
леко шумна съм...приятеля ми и той!
Но когато наще са в другата стая.. не може да се каже ,че правим секс..![]()
AZ sam mnogo 6umna![]()
no ne iskam majat mi da vika, da si mal4i aaaa
Ами аз си викам като ми се вика,моя приятел не крещи, и т.н. но прави специялни физиономиики мн сладки!Той живее в къща и понякога се чува наулицатаза тва гледам да съм по-тиха
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Шумен съм, само когато свършвам:P
Иначе да, обичам тя да е шумна, стига да е в рамките на умереното![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
ем баш да викам не... учестено дишане, леки звуци и тн. но чак да викам кат ненормална не!!!
е то зависи и от тва колко го бива и партньора дали викаш или само си дишаш..май?
![]()
както и да е, аз в повечето случаи си *пъшкам в рамките на нормалното*иии ми действа възбуждащо, когато и той не си мълчи... доколкото му обръщам внимание де
![]()
oo daaa...susedite samo tropat na stenata..shtoto stenata w moita staq e do tehnata kuhnq![]()
![]()
![]()
понякога![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ами аз издавам звуци + пъшкане , приятеля ми го обожава твадокато правиме секс да издавам тия звуци на ухото му , а когато вече не издържам викам да силничко е по някога, но по-възбуждащо е малко по тихо , нещо по средата
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
Първоначално написано от nofi
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Zavisi... no chak da vikam mai ne mi se e sluchvalo...Ako nqma drugi hora v apartamenta moje i da se chue lek shumNo inache priqtelq mi samo kato chue leko pyshkane i otkacha.Za men se otnasq syshtoto
Veche e otdelen vypros legloto kolko shum izdava
![]()
аз не съм много шумна ама обичам партньора ми да е по шумен