.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 103

Шумни ли сте като правите секс?

Е момичета и момчета?А момчета допада ли ви когато момичето е по-шумно,а момичета обичате ли момчето да е шумно?

Не ми идва от вътре да викам и пискам... Учестеното дишане не мога да го отрека, но до там!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Повече от фен Аватара на marjesa

Re: Шумни ли сте като правите секс?

Цитирай Първоначално написано от smilebaby
    Е момичета и момчета?А момчета допада ли ви когато момичето е по-шумно,а момичета обичате ли момчето да е шумно?
    Съседите два пъти вuкаха полиция
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Re: Шумни ли сте като правите секс?

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    Цитирай Първоначално написано от smilebaby
    Съседите два пъти вuкаха полиция
    Аз пък на мойте съседи мисля да им купа ново легло, че се чува шум като от дъскорезница нощем.

ne ba6 da vikam no edin vid ohkane kombinirano sys zaduhvane se polu4ava :P za syjalenie ne vinagi go pravq ili zaradi brat mi vyv sysednata staq ili 6toto me e sram ot priqtelkata

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    понакога

Guest
    учестено дишане да .. но викане и пискане изобщо не ми допада,имам една приятелка,която каза че мн викала и пискала .. но мен не ме кефи

зависи ... по принцип пъшкам, на моменти по силно и може да извикам 1-2 пъти ... и дотук... на мапоследък все не оставаме сами в апартамента, та често се налага да се сдържам...

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Не ми идва от вътре да викам и пискам... Учестеното дишане не мога да го отрека, но до там!
    +1
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен
    аз съм тихичък, но ако момичето е по-шумно е много възбуждащо

Let's get drunk tonight!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    obojavam da izdava zvuci no ne i da pi6ti a suvsem leki4ki strasni zvuci
    deistva mi vuzbujda6to

Мега фен Аватара на Rofl4e
    леко шумна съм...приятеля ми и той!
    Но когато наще са в другата стая.. не може да се каже ,че правим секс..

AZ sam mnogo 6umna
    no ne iskam majat mi da vika, da si mal4i aaaa

Ами аз си викам като ми се вика,моя приятел не крещи, и т.н. но прави специялни физиономиики мн сладки!Той живее в къща и понякога се чува наулицата за тва гледам да съм по-тиха
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Шумен съм, само когато свършвам :P

Иначе да, обичам тя да е шумна, стига да е в рамките на умереното
    ~ EviL DeViL ~

ем баш да викам не... учестено дишане, леки звуци и тн. но чак да викам кат ненормална не!!!

е то зависи и от тва колко го бива и партньора дали викаш или само си дишаш ..май?
    както и да е, аз в повечето случаи си *пъшкам в рамките на нормалното* иии ми действа възбуждащо, когато и той не си мълчи... доколкото му обръщам внимание де

oo daaa...susedite samo tropat na stenata..shtoto stenata w moita staq e do tehnata kuhnq

понякога

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Ами аз издавам звуци + пъшкане , приятеля ми го обожава тва докато правиме секс да издавам тия звуци на ухото му , а когато вече не издържам викам да силничко е по някога, но по-възбуждащо е малко по тихо , нещо по средата
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Град
    Ямбол
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Zavisi... no chak da vikam mai ne mi se e sluchvalo...Ako nqma drugi hora v apartamenta moje i da se chue lek shum No inache priqtelq mi samo kato chue leko pyshkane i otkacha.Za men se otnasq syshtoto Veche e otdelen vypros legloto kolko shum izdava
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз не съм много шумна ама обичам партньора ми да е по шумен

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vladity1993
    ем баш да викам не... учестено дишане, леки звуци и тн. но чак да викам кат ненормална не!!!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си