- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Автограф..
Не знам дали темата е точно за тук или за някой друг раздел, но понеже е свързана с любовта и за момичето в което съм влюбем мисля, че тук е най-правилното място. А ето го и въпроса:
Има ли някой от тук, който ходи често на концети/изяви на поп-фолк певицата Преслава?
И ако има някой, възможно ли е да вземе автограф от нея, аз ще кажа предварително какво да пише - т.е. името на момичето и т.н., и естесвено от моя стана ще почерпя, ако трябва ще си платя за услугата, и ще си поема разноските по изпращането му до мен по "Еконт" или някоя друга фирма.
Попринцип главно слушам Рок и Метъл, но автографа е за момичето в което съм влюбем и се надявам, ако успея да намеря някакъв автограф да я зарадвам с него.
Мерси предварително![]()
Как един рокаджия като теб ще се върже за чалга-кифла![]()
ACϟDC
Попринцип не е чалга-кифла, понеже не слуша само чалга, а и не съм от тея "метъли" дет като видят чалгари и ги пращат в Пирогов след тва, и не харесвам момичетата заради стила музика който слушатПървоначално написано от FlashMX
Както казват - Любовта няма граници![]()
То и аз слушам метъл ама ходя смъкнато и пак пращам фешанчета в пироговПървоначално написано от myNameIsImmortal
И да вярно е че музиката не определя ПОНЯКОГА момичето ама поне повечето които познавам и слушат чалга са кифли...
ACϟDC
е не всички са такиваПървоначално написано от FlashMX
![]()
По темата: Няма ли някой който може да ми помогне?
МОжеш да пишеш до фен клуба на певицата(би тряло да има такъв) и да с информираш за участята и, или пък да ги помолиш да ти вземат автограф...малко се съмнявам самата аз да се получи нещо ама пробвай!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Не мисля,че тук можеш да получиш отговора,който търсиш.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Сега ще потърся дали има такава опция.. ще потърся.Първоначално написано от BuBiTy
Иначе ако има някой който знае нещо и ще ходи на нейна изява да пише на ЛС..
BuBiTy - Мерси за идеята![]()
Еми това е, че и аз не знамПървоначално написано от pandelka
![]()
Главно това е най-посещавания отдел, а и темата е наполовина свързана с любовта..
Просто не знам - може да се появи някой, който е фен на поп-фолк-а и може да помогне..
Все пак доста хора посещават този форум![]()
бе тя любовта няма граници.ама нали знаеш че и простотията няма...Първоначално написано от myNameIsImmortal
Няма проблем дано да се получи![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
awe FlashMX samo da te pitam brat tfa che ti slushash metal kfa ti e faidata da prashtash feshan4etata v pirogov a i ako moje da poqsnish to4no kfo imash predvid feshan4eta?
+32562723735845764Първоначално написано от DJEB
ACϟDC
е това което се опитвам да направя, толкова ли е тъпо и просто ?Първоначално написано от DJEB
amii dqdo mi e nein 6ofior..toest ne znam dali i oshte ama az imam nekwi tq kak se kazwa![]()
![]()
![]()
Попринцип това не ме влече , но се поразрових заради теб , та погледни тук ----> http://preslava-world.piczo.com/?g=48159485&cr=7Дано си намериш автографа , успех
![]()
преслава на сапун,а циците и на балони!
преслава на сапун,а циците и на балони!
мерси многоПървоначално написано от vesito13
, сега ще го погледна
![]()
На сапун ли ще е, на веро ли - това не го знамПървоначално написано от aka6a_vamp
но искам наистина да намеря автограф за да зарадвам въпросното момиче, а я харесвам от 3 месеца, от 1месец и 1 седмица знае че я харесвам и правя безброй неща за нея, за да и покажа, че наистина съм сериозен и ипитвам силни чуства към нея
![]()
пиши и писмо по имейла да ти напише автографа![]()
To infinity and beyond.
да, на този е-майл който видях в http://preslava-world.piczo.com/?g=48159485&cr=7 писах преди 5 мин, като направих малко четки, казах че съм от феновете и и съм гледал на нова година изявата и по телевизията, че когато е била в моя град много съм искал да си взема автограф, но не съм могъл и също съм я гледал и в София, но поради едикакви си обстоятелсва не съм могъл пак да получа автографПървоначално написано от cool_doll
![]()
Дано да се сагласят, аз ще си платя ако трябва, имам човек който ще го вземе от там автографа, или по Еконт ако го пратят на мои си разноски![]()
Само трябва да се съгласят![]()
Дай аз ше ти напиша автограф, по-голям съм от Преслава и знам повече песниПък ако искаш и гаджето ше уважа.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
то тя не е гадже, ами съм влюбен в нея, тя знае от 1 месец, но нищо още не е станало и иска засега да сме приятели, а за в бъдеще ще се реши.. и каквото и да правя още няма резултат, а изпитва нещо и ме прегръща.. не знам вече..Първоначално написано от tuzaro
нещата не са за бъзик![]()