бяхме се скарали със бившия и излезнах с неговият приятел, много е готин знам,че е тъпо на сичкото от горе живеят един слещу друг колко интересно....та с въпроснят тип бяхме в тях и само до свирката се стигна.....на другия ден един смс и нищо повече..........после ме виждаше милион пъти със бившия и винаги ме е гледал странно и се е опитвал да се доблжи до мен или да останем сами....по скайпа ми праща само някви целувки....пишеме си смс-и как щял да ме изяде и е такива....аз му казах че съм влюбена в него и той нищо......бях му казала нова година нов късмет, дано ти си ми такъв и той-може ,може и на нг му написах смс чнг касметче и той ми отговори жива здрава бейби и другото само ще си се нареди..... беше ми предложил на скоро да пием кафе у тях и аз му казах, че това кафе не ми харесва...и му казах, че не ми е само за секса за един път и той вика ми и на мен не ми е за 1ния път може за постоянно......
сега се чудя дали да не го питам какво ще прави тази вечер,но ме е страх да не му се натрапвам нещо.... а може би на него му е неодобно от приятелят му или нз и аз как да се изразя да излиза с мен......а с бившия се виждаме от време на време, но аз искам нещо сериозно а той не може да ми го даде