- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По комшийски...? Кво ще кажете?
хм възбуждаща е мисълта за секс със съсед ... най-малкото горе-долу винаги може да ти е под ръканооо аз секс без чувства не мога
![]()
ne tyka w na6iq blok sa nekwi durwa samo![]()
![]()
![]()
Ех, ако имах някоя палава съседка...
Walk with me now, fly with me later...
Преди няколко години се зарибявах с един съсед, който живееше срещу нас. Не сме си говорили никога, задявахме се през прозореца. Като излизах от банята нарочно оставях щорите вдигнати, също и като се обличах. Той правише същото. Но така и не направихме нито една крачка. Просто беше забавно![]()
Аз бях на около 17/18, а той на около 25-30
Може би, защото е знаел, че прокурора живее на горния етаж.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
![]()
може
На къде отива тоя свят ?!
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Моя блок женско нема само мъжко и дърто.па на другата улица си4ко женско се изпари.мразя мъжкотооооо.
хах би било яко ;д жалко че нямам кой знае кви съседи![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами моя приятел ми е съсед между другото,но както и да е,ми като толкова искаш - пробвай,твой проблем
пф ми не...то тука само бабки![]()
Cruel Intentions
Lo6o nqma... gledai samo da ne hlutne6... posle stava gadno ako toi ne e na sy6tata vylna....
Nqmam takiva komshiiki, puk i ne se zadurjam mnogo v kvartala.
Eating isn't cheating - Arnold
Аааа против съм! Не искам и няма да го направя, не и с лиглиовците около нас! Единия е мангал, другия е мн нисък и много НЕнадарен, третия ако го хвана ще се счупи... а и секс без да си сериозно обвързан ... НИКОГА! ;]![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ако имаш готин съсед..що неако се привличатее сексуалноо ахуьиха няма лошо и да повротиш :P
- А какво става когато любовта свърши?
- Нищо - каза той.
- Защо?
- Защото тя не свършва - каза той.
Малее аз имам супер готиния съсед,на долния етаж живее. От години мнооо си го харесваммм, страшен е направо... Но нещо все не се засичаме![]()