.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq

Светло РОЗОВА коса??

Как да стане Светло розова косата ми като на Андреа в този клип ---> http://www.vbox7.com/play:613a4d50 косата ми е руса и ще хване,ама не знам с какво :/ мерси предварително
    Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
    Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
    http://www.jivotno.com/svirka
    Благодаря

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Щом като ти е руса косата трудно ши ти стани светло розова

Напротив. Много лесно ще и стане розова. Просто трябва да отиде на фризьор.

Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq
    да Фризиьор-ок,ама предпочитам сама да си експериментирам ако имате други идеи ЩЕ съм благодарна
    Благодаря

^ косата като ти стане на гъз ще пискаш защо си се боядисала сама...отиди на фрзьор няма да умреш,ако дадеш 15лв повече.. омгг

Град
    Горна Оряховица
    Има временни оцветители, една приятелка си правеше розови кичури с оцветяващ гел. Попитай в козметичен магазин. За временното оцветяване не ти трябва фризьор, ако стане кофти, измиваш го по-упорито и оправяш положението

Цитирай Първоначално написано от NoCaption
    ^ косата като ти стане на "задни части" ще пискаш защо си се боядисала сама...отиди на фрзьор няма да умреш,ако дадеш 15лв повече.. омгг
    Къде взимат 15лв за боядисване?!

Няма ли такива оцветители ли, шампоани ли какво беше. Спомням си, че една съученичка си беше докарала лилав отенък с такъв оцветител или нещо подобно. Сигурно ще има и розов.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от what3ver
    ^ косата като ти стане на "задни части" ще пискаш защо си се боядисала сама...отиди на фрзьор няма да умреш,ако дадеш 15лв повече.. омгг

Няма ли такива оцветители ли, шампоани ли какво беше. Спомням си, че една съученичка си беше докарала лилав отенък с такъв оцветител или нещо подобно. Сигурно ще има и розов.
    аз съм си правила розови и лилави кичури + изсветляване и ми взеха 10лв,а пък си беше ярък цвета

Отивай на фризьор и ще ти я направят .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Seri има розов цвят.На опаковката пише да се седи 20-30мин в зависимост от желания резултат.Ако стои 10-15 сиг ще стане светлорозово.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ми при фризьор. Аз като си правих руси кичури исках да имат светло лилави оттенъци и станаха, но сама не знам... добавя се нещо към боята за кичури, а може и след боядисване да се сложи, но не знам какво е. Може да попиташ и да се пробваш сама
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

С капки пиоктанин ще стане лилаво, като се миеш по често розово и накрая ще стане бяло като сняг, аз лично пробвах и страшно много ми хареса

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Има временни оцветители, една приятелка си правеше розови кичури с оцветяващ гел. Попитай в козметичен магазин. За временното оцветяване не ти трябва фризьор, ако стане кофти, измиваш го по-упорито и оправяш положението
    От тези оцветяващи гелове всякви цветова ли има и може ли да ми кажеш на каква цена е д/г
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq
    Значи 1во за тези,които много знаят-косата си я боядисвам сама и не става на гъз не ми е за 15лв,въпроса е колко са надеждни фризьорите-а мога да ви кажа колко мои приятелки страдат от тея фризьори!2ро запозната съм с оцветителите,но на Престиж и Палете няма такъв цвят,а други не предлагат поне по магазините,в които питах-а те не са малко БЛАГОДАРЯ все пак за помоща :P
    Благодаря

Град
    Велико Търново
    да ,но с шампана за оцветяване се оцветява цялата коса...
    Руса кукличка

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    От тези оцветяващи гелове всякви цветова ли има и може ли да ми кажеш на каква цена е д/г
    Идея си нямам

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми вземи си червена и руса боя за коса,червеното да е такова по-светло,а русто да е почти бяло.Смеси ги като сложиш цялата руса боя и 1/3 от червената (/ е дробна черта )На една приятелка така й направихме косата синя,само че със лилава боя...Предполагам и при теб ще стане...Успех
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми вземи си червена и руса боя за коса,червеното да е такова по-светло,а русто да е почти бяло.Смеси ги като сложиш цялата руса боя и 1/3 от червената (/ е дробна черта )На една приятелка така й направихме косата синя,само че със лилава боя...Предполагам и при теб ще стане...Успех
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

аз съм си правила розови и лилави кичури + изсветляване и ми взеха 10лв,а пък си беше ярък цвета
    Това кога? 0.о 10 лв не помня кога е било даже...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Това кога? 0.о 10 лв не помня кога е било даже...

Ами представи си 2008 година лол

Град
    Софийско поле
    Щом си руса,на Палете има розова боя за коса..Седиш не мн дълго за да не стане наситено розово,не помня колко точно и ще стане.Аз така си я правих и стана много яко Също така някъде около Мол София знам ,че има магазин за боя и тн..Една приятелка си беше зела и също много яко се получи.Дано съм ти помогнала
    Down On The Farm!!!

Град
    то не е град,а джунгла...
    червена боя евтерпа. първо ще е психо-червена и постепенно ще стане цикламена

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Оф с тия работи дето и препоръчвате косата и най много да стане http://www.ics.uci.edu/~eppstein/pix...PinkHair-m.jpg , a на Андреа косата просто е с леко розов отенък и можеш да го постигнеш единствено ако отидеш на фризьор..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си