.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Преинсталиране на Windows

Искам да попитам дали мога да си инсталирам нов windows сама,кой е подходящ и дали ще ми се истрият файловете от компа моля ви помогнете плс плс плс плс

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Pyrvo si nameri windows .. na disk Sled tva 4eti mnogo vnimatelno kakvo pi6e. Pri men na vtoriq pyt stana ... taa edva li shte se spravish
    I failovete se triqt-pone tiq v koqto derektoriq ti e windowsa
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    Bikini Bottom
    По добре недей сама. Намери си човек който ще свърши тази работа

Aз просто предлагам да не го правиш ти като за първи път Извикай някой познат да ти го направи( стига да си сигурна, че може де, защото и той може да е някакъв неопитен непохватко :Р ) и го гледай какво прави, за да знаеш за друг път.
    Клик ми (:

Град
    Улицата
    викни някои които разбира и го гледаи за следжаштия пат такмо мойе да ти обясни как може да си запазиш фаиловете или поне част :P

Давай смело, човек се учи от грешките си
    Ако нещо се обърка, пробваш пак, след това пак и така докато го направиш
    Добрата преценка идва с опита, а опита идва с лошата преценка

Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
    когато най-малко ги очакваш...

Аз ти предлагам да помолиш някои да ти го прейнсталира,и за напред да се учиш от някоя симулация,аз мога да ти пратя някоя но просто не е обяснена и ще се поразровя да видя каде имаше обяснена стъпка по стъпка.
    Нов човек съм

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от Dosko
    Давай смело, човек се учи от грешките си
    Ако нещо се обърка, пробваш пак, след това пак и така докато го направиш
    Добрата преценка идва с опита, а опита идва с лошата преценка
    Съгласна съм !И на мен ми се наложи да се прави преинсталация на пц-то, нямаше кого на повикам, но не ми се даваха пари имах диск, пробвах сама и стана...няма да загубиш ако се пробваш
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

http://store2.data.bg/oksford/Tihichko.htm ето ти я инсталацията и то обяснена
    Нов човек съм

Аз го преинсталирам през флашка,ако желаеш мога да ти обясня как става,не мисля,че е трудно и не се връзваи на такива "по -добре си намери човек които да го направи"
    Какво пък губиш щом в краина сметка ще го преинсталираш ако ти не успееш тогава викни някои които ще го направи,пък и докато не го прецака едва ли ще се научиш!

викни някой батко който разбира да ти покаже как става и докато тече преинсталацията ... нали знаеш С*КС
    сериозно вече
    ако уиндолса ти е инсталиран в C:\ всички файлове от там ще се изтрият. това включва desktop, my documents, инсталираните програми
    и си намери инсталации на програмите които ползваш защото после ако неможеш да си оправиш нета да си инсталираш програмите поне.
    и си намери диска с драйвърите на компютъра. по принцип го дават с компютъра и е един шарен и на него пише Drivers (не шофьори :P )

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    не съм съгласен, че всичко в директорията на която е уина ще се затрие зависи дали ще форматира. Ако не се форматира единственото което ще трябва да се направи наново това са инсталираните програми

Цитирай Първоначално написано от miroslavtn
    викни някой батко който разбира да ти покаже как става и докато тече преинсталацията ... нали знаеш С*КС
    сериозно вече
    ако уиндолса ти е инсталиран в C:\ всички файлове от там ще се изтрият. това включва desktop, my documents, инсталираните програми
    и си намери инсталации на програмите които ползваш защото после ако неможеш да си оправиш нета да си инсталираш програмите поне.
    и си намери диска с драйвърите на компютъра. по принцип го дават с компютъра и е един шарен и на него пише Drivers (не шофьори :P )
    Едно добро нещо да излезе от времето нужно на Уиндоус да се инсталира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си