та към какво изпитвате фетиш?
purvo difinirai na nqkoi hora dumata "feti6" 6ot nqkoi koito 4etat tuk sum siguren 4e ne znaqt kakvo ozna4ava
да прав си..та това е сексуално влечение към даден предмет..
Фетиш е всеки един предмет, който има сексуално значение - високи токчета, латексово облекло, високи ботуши, кожа, униформа, коприна, парфюм - всичко, което ни привлича сексуално и ни възбужда, извън сексуалния акт се приема за фетиш.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
togava vsi4ko koeto izbroi mi e feti6 samo 4e trqq i da dopulvam ama me murzi ne6toПървоначално написано от CanyH
![]()
kumm edno ruso 4udowi6te![]()
![]()
![]()
az kum vampirki![]()
мн аниме гледам за туй малко кам у4ени4еските униформи ма не тея дет са кат мъжки.
По интелигентни хора![]()
Знам, че е малко странно, ама когато гаджето е адски умно и може да ме отплесне по някоя любопитна тема, лесно и ме отплесва по други неща...
![]()
Ами мисля, че засега нямам...
Въпреки, че си имам белезници ( 2 ) със син и червен пух, но още не съм ги ползвала, подарък ми бяха.
Рано е да се говори все още, на тея години нямаме изградени представи за фетиши (това се научава с времето).
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Още един почитател на БДСМА и супер много се радвам на тия ученически униформи от аниметата,ама само женските (не съм обратна)
отвратително е и е мн гнусно ... ама някой хора го хар и го приемат като начин на възбуждане тва да пиакеш в устата на приятелката си![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ЪЪЪЪЪ?Нещо не разбрах за какво говориш.Някой да е казал за уриниране?
Присъединявам сеПървоначално написано от vanilla
![]()
А пожарникарите?Като размахат тоя секси маркуч?![]()
то спада към фетиша мозък ...Първоначално написано от Extremescream
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Знам,че спада,ама преди това говорехме какви неща ни харесват,а не за това.Чети бе,мозък.То фетиш не е само това.![]()
![]()
Мой фетиш са камшиците![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Чорапите -тези над коляното, с жартиерите .... :P :P