Цитирай Първоначално написано от CanyH
Извинявай госпожице "Не съм сексуално необразована, нито циганка, забременяла на 12", щом можеш да се оправиш сама, защо трябва да ни губиш времето с глупостите си?! Никой не го е грижа, че са ти го мушкали накриво и се чудиш дали още си девствена.
Нищо лично.
Никой не те задължава да те е грижа бе! Не моля за разбиране и изслушване, но с всеки, който е писал в тоя форум с проблем ли ще сте така? Предизвиквате само излишен гняв. В Тийнпроблем съм намирала най-тъпите пубери под Слънцето и даже и те са получавали отговори. Защото те са потърсили помощ (понеже някой си е направил труда да създаде форум) и никой, който не желае да им помага не е бил задължен да го прави. Като сте намерили темата за бруталистично тъпа, защо не я оставихте да потъне, а писахте безсмислени отговори?

Някой модератор да я изтрие, да не се задръстват излишно броячите...

Едит:
Цитирай Първоначално написано от Liar
Срам те е да отидеш на гинеколог,но не те е срам да правиш секс?
Не ме е срам от нито едното, срам ме е да обяснявам на професионалист, че не знам дали съм девствена. -.- Вярно, че е глупаво, но това е мястото на глупавите уж... Явно не, забременявайте, по-добре отколкото да търсите помощ и да ви нападат от скука.. :>