- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нещо сбъркано
Kat cqlo ne 4e mi e problem oba4e vinagi sam smqtal 4e mom4etata iskat da eb*t a momi4etata ne6tat oba4e... imam si super qka priqtelka oba4e i daje 1 ve4er kat bqhme 2-ta me pita... oba4e ... ne6to sam protif i daje (makar 4e ne pomna) sam i kazal 4e 4ak na 16 si rojden den 6e...
ta... ne6to da ne sam obarkan? :?
P.S. ne sam gei :D
I don't care what they say, I'm inlove with you...
Ние... какво... как ъмммм ... да .... може... ама може и да не може.... да сбъркан си!
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
я пак?!![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
мозъка?![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Е хубаво е да не искаш само секс от едно момиче.. няма нищо лошо в това.. лошото е когато искаш само секс
Така че спокойно, ще ти се прииска се някога![]()
ааа за секс начи била темата...Първоначално написано от myNameIsImmortal
и кво викаш ЧАК на 16-тия си рожден ден ше правиш, така ли?
ти сега на 12 ли си?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
"Е хубаво е да не искаш само секс" samo det az ne iskam sex izob6to :P a sladur4etyyy na kratko gajeto mi (momi4e) iska da se e*em az ne6tatfa e :P
na 14 sam :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
и тя ли е на 14? имам просто обяснение за всичко- нея вече я тресе хормона, а ти все още минаваш м/у капкитеПървоначално написано от Vandeta
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
4e e na 14 na 14 e oba4e se pak... :P govoreh 4e poprincip mom4etata iskat da praqt sex... :P
Да ти кажа честно ... отдавна съм минал тази възръст и даже не помна какво съм правил когато съм бил на твойте години .... нее лошо да го направите понеже има един момент в които тя щесе отчая и може да ти искръшка ........ Прецени си сам
Тогава щетееее Много яд![]()
Purvo-Ako 4ak na 16 iskash d apravish sex nqma da e s neq
Vtoro-na koe mom4e mu izliza kasmeta na 14 zamisli se nadqvam se da ti promenq mnenieto![]()
lud lud
Ще ти се доебе, спокойно, не си сбъркан![]()
![]()
nicolepcd
predpolagam 4e ne6ta 6toto sam prekaleno konservativena tfa na koe mom4e mu izliza kasmeta na 14... mm sig ima dosta
![]()
haha "Ще ти се доебе, спокойно, не си сбъркан" az ne kazvam 4e ne mi se oba4e nqma![]()
tvoe si e reshenieto man oba4e razbere li nqkoi tvoi fr. spored men mn she ti se smeqt![]()
lud lud
hah te znaqt pak i men me boli ku*a dali 6e mi se hilat ili ne ... ako go naprava nqma da e zaradi tqh...
Малко като тебе са останали![]()
nicolepcd
hah 6to?ima mnogo predpolagam :P
Смисъл, че на по 14 години толко са загорели вече, че единствената им мисъл е коя да из....
nicolepcd
e da de ama se pak... :P i az ne sam cveteimam predvid ne e 6toto ne iskam mi 6toto... nz ne6to deto nz kfo e ma spira i sam si kaal 4e nqma da e predi 16
ta... ne e normalno nali? :P mom4e da otkaje na momi4e...?1...
аз не моа разбера как си на почти 16 и не ти се иска..? да..сбъркан си.Първоначално написано от SoAfraid
ама секи е различен![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
malko si v gre6ka :P na 14 sam... i 6e 4akam pone do 16 :P i se 4uda prosto dali sam tolkova otka4en kolkoto si misla...
мхмПървоначално написано от Vandeta
![]()
nicolepcd
ем 14..така е малко по-разбираемо..
нз ти си решаваш..когато ти се прииска..и да не ти пука че те мислим за сбъркан(не го казвам с лошо)
просто как мойш да питаш..живота си е твой и ти решаваш какво да правиш с него
трябва да бъдеш по убеден в това което вършиш и кат няяш желяние няяш и точка
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!