- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато дойде рано или касно този момент?
Здрвавейте! Искам да ви споделя в момента как се развива връзката ми с сегашното ми гадже и да си кажете мнението и как вие бихте постъпили на мое място?
Работех на златни пясаци през празниците и ми праща след като се видяхме вчера ,че треа да се разделим окончателно! Но после последваха много званения от нейна страна и мн смс-и с които и тя не знае какво иска.
Накрая ми прати смс с койте се разбрахме на 5 или на 6 да се разделим уж официално с секс
Аз се сагласих но мисля че това нема да е края , защото винаги така става като правиш секс за първи път с гаджето си.Защото според мен секс не се прави ей така а когато има чуства а тези чуства ги има помеждъ нас и върви в пълна буря.ю
Аз изобщо нито съм я ругал , нито убиждал , но си дадохме време да си помислим за да не направим голяма грешка.
Като го правиш значи поставяш едно ново начало на вашта връзка.Така мисля поне аз..И за капак на всичко днеска като се връщах от Варна минах през Мола и взех една мн хубава гривна за подарък.
Аз не обичам дразгите и караниците , а особено излагациите!
Все пак сме зрели хора на 21 години..
Аз обичам да подарявам на всичките си гаджета подарък преди раздяла за спомен за лошите и хубавите моменти..![]()
Но не на всички а само на тези в които има още тръпката.
Въпросите ми са:
Какво бихте направили на мое място?:
Бихте ли се предали без бой като знаете ,че момичето до вас ва обича но се влияе от др фактори?
Ще я ругаета ли ?
Ще се опитате ли да я разберете?
Бихте ли макар и да знаете ,че това може да ви е последния хубав миг заедно да се съгласите да правите секс с нея и да и бъдете за последно нежни и мили с своята половинка?
Правите ли скромни . но значими подараци като за раздяла?
Какво мислите ,че ще се случи с 100% след тази уж последна романтична и интимна нощ?
Благодаря за вниманието!
Моля да не пишат деца под 16 год. , защото искам да видя вашето мнение и как би било постъпило младежта в тези дни![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!