.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиваш и казваш на мама ,че си го изгубила.После отиваш и си купуваш.Носиш го при директора да го подпише и си готова.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Познато И аз все се стряскам, че съм го изгубила.
    Кога последно е бил в теб? Класната или някоя др даскалка да ги е събирала? В краен случай - правиш нов :Р
    На една приятелка й намериха бележника в старото и даскало, при положение, че не беше стъпвала там от месеци

Град
    София
    И моя е дубликат спокойно. Няма нищо сташно в това.

manii13
    Guest
    Аз също си загубих моя, направих си нов бележник дубликат...на всяка страница пише дубликат -.- и такова намерих си след 1-2 дена стария бележник...сега мога ли да си позлвам старият бележник или..?

Паниката ще ти помогне следващия път да не си толкова разсеяна. Нормално е това за един тинейджър да си губи нещата. И възрастните забравят и правят глупости, губят вещите , парите си и т. н. Все пак не се страхувай от майка си, сподели и проблема, не мисля, че е нещо толкова страшно, но дори да ти направи забележка я приеми без да упорстваш. Посрещни с достойнството пропуска, грешката така да се изразя, която си допуснала и се старай следващия път да съхраняваш вещите си, да носиш отговорност за най-важният ти личен документ като ученичка. Защото бележника показва не само твоето отношение към ученето, а и това каква ученичка си. Не на последно място говори за теб самата, става дума за това как изглежда книжката отвън и отвътре. Спокойно, опитай се да решиш проблема, самостоятелно.

Първо, успокой се, не е станало нищо кой знае колко сериозно. Второ, хубаво потърси навсякъде – в чантата си, разлисти тетрадките и учебниците, във Вас претършувай. Попитай всичките си съученици да не би случайно да не са го прибрали. Потърси го и в училище. Дано да го намериш! Ако ли не, ще си извадиш дубликат, няма нищо страшно!

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Хора, гледайте ги малко тия дати! Темата е от 2009, човека, на който давате съвети вече би трябвало да губи студентски книжки, не бележници.
    Относно дубликата, ако много си държиш на стария, питай класната, ако не ти пука - трай си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си