Не знам как да започна ..
Минаха 17 дни от както се разделихме .. Бяхме заедно 1 година 8 месеца и 8 дни .. Пиша тук , защото отчаяно се нуждая от съвет .. Как за Бога да превъзмогнеш това , че него вече го няма ? Че повече никога няма да се върне ?? .. Толкова много боли , че понякога не мога дори да заплача .. Чувствам се толкова объркана и САМА , че дори не знам какво пиша и как по -точно да го опиша .. Всеки Божи ден връщам и връщам лентата назад и си мисля , как ако не бяхме се скарали в онзи ден сега щеше всичко да е пак по старому .. А каква любов беше .. Никога и двамата никога не сме си помисля ли , че ще се разделим и за момент .. За тези почти 2 години , никога не сме се разделяли .. Връзката ни беше толкова красива и истинска изпълнена с толкова много приключения и любов .. А ето , че стана .. Чувствам ужасна празнота от 17 дена сякаш несъм жива .. Всичко е спряло .. Ставам , закусвам и край .. Не излизам от вкъщи , приятелите .. те и те реагираха така , когато разбраха , сякаш никой не ми повярва .. Нито 1-я ден , нито 2-я .. А чак , когато на 3 -я ден излязох от вкъщи , тогава гледката за всички беше смразяваща .. Отслабнах , не правя цял ден нищо , ставам лягам с дрехите .. и плача единственото активно нещо което да правя е да плача .. Мисля само за онзи момент , АКО ... беше станало по друг начин .. Връщане назад няма .. Само искам да знам как за Бога да го забравя ?

П.С - За Бога несъм на 14!!!