- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато всичко свърши ..
Преживях и аз това...Мила,съчувствам ти страшно много и те разбирам...Когато силно си обичала някого,не може изведнъж да го забравиш...Струвати се сега,че целият свят се е сринал пред теб..Нямаш воля и желание да продължиш..Спомняш си хубавите ви моменти...Живяла си в една приказка и накрая се оказва,че приказката имала и край...Интересно ми е защо сте скъсали?
Бях в същата ситуация! Не е лесно .. не искам да те отчайвам, но щом наистина си го обичала ще ти е нужно наистина много време, за да го забравиш напълно . Но всичко зависи от теб и от волята ти ! Знам, че е трудно! Но просто се опитай .. остави го в графа " минало " и не обръщай главата си назад ! Успеееххх (гушшш)
А защо сте се разделили така внезапно.. в кой беше причината?!Ако е била в теб опитаи се да оправиш нещата!Ако той те е обичал истински ще се съберете..само трябва да поговориш с него..![]()
еми щом сте се оби4али толкова мисля 4е първо трябва да се опиташ да си го върнеш любовната рана може да излекува само онзи,който я е нанесъл
ако не е възможно да се съберете...за да бъдеш отново щастлива се иска много воля и упоритост.от ли4ен опит ти казвам-няма да си ве4но така но само от теб си зависи колко време ще бъдеш в тази депресияпо принцип трябва да правиш нещо за да ти е зает ума сс друго и да не мислиш за него,излизай с приятели,създавай си малки удоволствия(отиди на пазар,купи си шоколад или някое любимо ядене,гледай филми...все ще намериш да правиш нещо което оби4аш)успех
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Това е животът...но помни,че винаги има начи за сдобряване догато и от двете страни има чувства.Не плачи за него,а се радвай че е бил част от живота ти,че си успяла да се насладиш на всички прекрасни изживявания които сте имали.Докато плачеш вкъщи нищо няма да промениш и нищо няма да постигнеш.Бори се за това,което искаш,а ако наистина няма връщане назад и няма как да се сдобрите...продължи напред,защото никога не знаеш какво те очаuва утре.Докато седиш и плачеш вкъщи животът си миава,а ти седиш и се дълбаеш в миналото,а миналото си е минало то остава завинаги и не може да се промени...не изпускаи настоящето,догато се дълбаеш в миналото
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мила, ако ти кажа, че все едно слушам моята история ще ми повярваш ли? Двегодишна връзка приключи по същия смотан начин... Оттогава дасега мина 1 година и аз все още не съм го превъзмогнала, все още ми се къса сърцето само при мисълта за Него, все още не мога да се влюбя в друг... Но грешката си е в самата мен, защото когато трябваше да продължа напред аз упорито отказвах да го направя, бях си втълпила, че ще съм само с него и това е...но не стана така. А сега вече е прекалено късно и искам да продължа, но не мога, защото...мина много време, аз не спрях да контактувам в него и сама да си слагам сол в раните и така постепенно не спря да ме боли - спря да ми пука, че ве боли... Пробвах по всевъзможни начини да го превъзмогна, но беше прекалено късно за всичко и вече се отказах да правя квото и да било, оставих се на течението и когато ми мине тогава, накъдето ме отвее - натам... Затова много е важно на време да поемаш в правилната посока - не се затваряй в себе си, не отблъсквай хората, които държат на теб и искат да ти помогнат, направи някаква промяна със себе си - било то нови дрешки или нова прическа, пробвай нещо различно... Това с плача е излишно - от сълзи няма полза, те не решават проблемите, а точно обратното - довеждат да други като например разбита нервна система и самотормозене...
Не си споменала причината за раздялата ви, но едва ли някаква дребна караница е довела до там... Ако сте имали други проблеми може би караницата е била преливането на чашата... И все пак опитай да поговориш с момчето и да оправите нещата ако има начин, ако не си дай много силна воля и продължавай напред. Знам, че адски те боли и че е много трудно да започваш дните си без него, но дай всичко от себе си - повярвай ми за твое добро е... В никакъв случай не се примирявай и не се оставяй на болката. Знам, че аз не съм точния човек, който да ти говори така, защото моят проблем беше същия и направих точно обратното, но нека това те мотивира - не постъпвай като мен, не се предавай, бори се !!!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Прочетох всички коментари... и аз сум го преживял туй... и няма какво да добавя.. проЗто живота понякога е несправедлив..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Като спреш да "връщаш ленатата назад". Продължи напред.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Като спреш да "връщаш ленатата назад". Продължи напред.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Аз не съм свършил знес![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Разбирам те! Но аз мисля, че любовта се лекува с любов. Вярно е, че времето лекува тази болка, но ти трябва да можеш да си помогнеш сама. Не е хубави да се затваряш в себе си и да плачеш, бори се! Както казаха по-нагоре, направи някаква промяна, която ще вдигне самочувствието ти или ще те накара да се чувстваш добре до колкото е възможно. Излизай и обръщай внимание на момчетата около теб (може би да се запозанеш и с някой нов) и току-виж някой ти помогне да забравиш бившия. И все пак няма ли някакъв шанс да се съберете пак? ...Успех!
Ти си толкова важен за всички
Играеш ролята на този, който всички искат да бъдеш
Но аз знам кой си всъщност
Ти си този, който плаче, когато е сам.
Но къде ще отидеш
Когато няма кой да те спаси от самия теб
Не можеш да избягаш
Не си виновна ти, че оня път сте се скаралиТака се е случило, но, ако те е обичал достатъчно е щял да превъзмогне този скандал за каквото и да е бил той и да продължите напред
Ако не е било тогава е щяло да се скарате все някога - след 1-2-3 месеца и т.н
Такаче това не е определящ фактор за вашата раздяла
Само едно ще ти кажа - времето НЕ лекува, а притъпява болката и те учи да живееш с неяЩе се влюбиш пак, повярвай ми, но винаги ще пазиш в сърцето си място за този човек
Единственото, което можеш да направиш сега и да се видите след няколко дни, ти да изглеждаш прекрасно и да му покажеш какво е загубил, не стига това, но дори да му дадеш шанс да те има отново.. опитай..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Рано или късно идва този край и той е неизбежен.![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
И ко...Аз зарязах годеницата си в деня когато правим 1 година...Ама да ме гледаш да рева и да се тръшкам...Болеше ме но така е по добре.На следващия ден се хванах с друга и всичко е на 6.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Горе главата.....пробвайте да оправите нещата,а ако не......помисли...колко и гадно да звучи....все един ден щеше да се случи...и така както казах горе главата....живота продължава....с него без него ти трябва да вървиш напред !!!!!