- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да им кажа?
незнам как да започна ходя с едно момче което е на 24 години лошото е че е разведен и има дете и това родителите ми го знаят защото го познават добре,по принцип тои не е лош но родителите ми не са добри хора те си мислят че щом тои има дете значи не е добар човек искам да ви попитам как да им кажа че от 3 месеца сам с този човек и се чувствам ацки щастлива
пс: те са мн трудни характери и двамата моля помогнете ми
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
недей, усложняваш си живота ненужно
??Първоначално написано от tItEufFf
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз съм за НЕДЕЙ ДА ИМ КАЗВАШ! Няма смисъл да знаят само ще стане по зле.![]()
Обясни им колко 'ацки' щастлива си и колко е 'добар' той.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Е като има дете няма ли си жена?
Или ти си решила да провалиш един брак?!
Иначе им обясни най-добре.....
1 na kolko godini si??
2. ne mislq 4e e nujno da znaqt
Като си аЦки щастлива, крий и не казвай, за да продължиш да си аЦки щастлива....
Тц, тц..
Първоначално написано от scoobydors
ДА!
Писала е, че е разведен. : )Първоначално написано от Lysit0
Ако не искаш да си навлечеш неприятности, по-добре не им казвай. Но и аз бих искала да разбера на колко си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Има други,момчета които могат да го заместят...това че бъде голема грешка ако се вкараш в филма...![]()
А ти представяш ли си се като майка ?! ...
Луди хораа ...![]()
..
Ако си под 20 .. и на вашите не им трябва да знаят, и на теб не ти трябва да бързаш с него ...![]()
; ))
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()
![]()
защо пък трябва задължително да им казваш ?????![]()
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първоначално написано от Lysit0
ti ne 4etesh li 4e e razweden
По добре не им казваи,че може да ти забранят да излизаш дас е виждаш с него и куп неприятности още..
П.С. Кажи на колко си?
az sam na 18 a toi na 24 i nqma da stavam maika za6toto deteto ve4e si ima edna maika koqto mu e napylno dostaty4na i tq si go gleda iskam da kaja na na6ite \za6toto mi omryzna da se kriq za da ne me vidi nqkoi i mi omryzna da gi lyja
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Е та ти си на 18 => си пълнолетна и можеш да правиш каквото си поискаш,но явно живееш при вашите и така...Най-добре има кажи,защото те са наясно,че си имаш някакъв приятел и нз...по-добре им кажи,че по нататък ако решите да се жените ще тря да им кажеш![]()
![]()
![]()
Еми кажи им, ние какво да направиме...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Щом си на 18 можеш да им заявиж съвсем спокоино!Но ако не ти е минал бала по добре изчакаи и тогава им я сервираи новината![]()
винаги епо-добре да кажеш истината,защото ще ти улекне,но ако наистина са толкова труднихарактери просто им кажи,че имаш приятел и до там не е необходимо да знаят всичко
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
По-добре си замълчи :X
Един човек го няма и всичко е безлично.Един човек,а всъщтност всичко ! :*