Според мен няма смисъл да им казваш.Нищо няма да промениш,защото те няма да са съгласни ще има скандали и в крайна сметка пак ще се криете,100% съм сигорна.
хм ти си на 18 казваш. и се чудиш как да им кажеш . Ами не е ли време вече сама да взимаш "трудните" решения в живота си. В смисъл аз не те упреквам, но ако наистина намеренията ти към това момче са сериозно не трябва да се притесняваш от нищо. Ако си достатъчно отговорна за себе си. Или проблема ти е не че ходиш с момче на 24 а че ходиш с това ( конкретно това,понеже вече има дете) момче. Или по скоро тоя проблем май е на вашите. В крайна сметка вашите няма винаги да са до теб за да ти казват кое е правилно и кое не ( това трябва да са го правили докати си била 0-15 годишна ).Та съвета ми е ако си достатъчно отговорна сама за себе си им казваи
На 18 си!Можеш сама да вземаш поне за това точно сама решение.Като искаш да си с него се бори до край.И моитре родители трудно са извоювали да са заедно ... бой .. скандали и какво ли не,но са застанали срещу другите ЗАЕДНО двамата.Ама при тях намеренията са биле сериозни ... Няма смисал да ти се месят вашите вече в тея неща.Голяма си!