- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му пиша ли?
Аууу!!! Трябват ми бързи съвети! От известно време с един само се сваляме и на нова година стана сваркатаГадното е че нз дали той си търси сериоза връзка... имаме си номерата но не ми е звънял оттогава. До преди 1 час бях с него и още общи приятели заедно на заведение и се държа доста резервирано, нз защо. И сега май ми се ще да му драсна 1 смс, сигурно не трябва де, нз какво точно ще му пиша и дали ще му пиша въобще де, а и ми е мн трудно да се сдържа да не пратя нещо, и в същото време ме е страх, че няма да ме отговори! И ми е супер гадно, какво ще кажете?????
![]()
т.7
krem4et0
Май никой не забелязва последно ми мнение и за това го слагам тук: Ами и аз попринцип не търся никога никой първа, но снощи ... му писах ... и ми отговориЧеснто казано не го очаквах Съобщението му завъшваше с въпрос и му писах след като се изкъпах, абе с 2 думи малко се забавих с отг и мисля, че е заспал докато чака да му пиша.
Та не получих отг на 2рия смс, но сестра ми казва че пак е нещо, че все пак не е пренебрегнал първото ми съобщение нз какво и дали изобщо съм постигнала нещо с това, но ...
![]()
Ако не рискуваш няма да разбереш ..
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
SMS-a е удачен вариант![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Първоначално написано от summer_mo0n
nicolepcd
А ако не ми отговори??? После като се видим ще ми е мн тъпо да го погледнаПървоначално написано от Remini
![]()
След като се виждате не виждам какъв е проблема.А и в крайна сметка нищо не губиш ако му пратиш един СМСПървоначално написано от cherry_baby
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
prati mu sma parva ti v dne6no vreme jenite pravim parvata kra4ka deistvai ti si ....![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или вечно оставаш зад кулисите...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
абе пиши му нищо не губиш, като не ти отговори голяма работа да не се свършва света
По - добре пробвай сега от колкото после като си намери някоя
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ами нищо не губиш ако му пишеш, но все пак от това, което си написала, мисля, че едва ли иска нещо повече.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз ако бях нямаше да му пиша. Остави го да видиш какво той ще направи. Ако не ти пише или не ти се обади , значи не иска нищо сериозно. А ако иска нещо , то повярвай ми ще те потърси .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от hgfh
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Поговорете на 4 очи по тая тема...Заедно ли сте или несте заедно , това е...![]()
губи 14 стинки!Първоначално написано от Remini
Скочи от терасата.Първоначално написано от cherry_baby
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от summer_mo0n
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Абе баш на Нова година щом е станало...може и нищо да не значи
Зако винаги мислите първо лошите варианти.Ами замисли се ако му партиш и ти отговори ?![]()
Амии нали това искам? А и аз снощи не му писах, въпреки че едва се стърпях, но може давечера или тия дни. Нз все още ми е чудно, доста детски изглежда работата ама...Първоначално написано от jambo_bs
П.С.: как изведнъж ми се промени заглавието на темата????![]()
Ако ще му пишеш побързай, защото колкото повече отлагаш, толкова повече, ще се разубедиш. Но честно, ако бях аз- нямаше да му пиша. Ако той ме потърси- окей, но ако не значи е било просто за кефа.![]()
I know I should stop believing ... !
Е ако не ти отговори поне ше знаеш, че не си струва да се занимаваш с него ((;