- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му пиша ли?
И ще си бера срама като се видим налиПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Напротив ! Като се видите , ше си сложиш една такава надменна усмивчица и изобщо няма да го ебаваш .. Все едно .. дреме ти на к*ра ...Първоначално написано от cherry_baby
![]()
![]()
По добре му пиши смс ии разбери каквото искаш от колкото по цял ден да мислиш или ... или!Бъдете на ясно един към друг!
и аз съм така мн е рядко да потърся някого 1-ваПървоначално написано от Lyubeto
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ами и аз попринцип не търся никога никой първа, но снощи ... му писах ... и ми отговори![]()
Чеснто казано не го очаквах
Съобщението му завъшваше с въпрос и му писах след като се изкъпах, абе с 2 думи малко се забавих с отг и мисля, че е заспал докато чака да му пиша.
Та не получих отг на 2рия смс, но сестра ми казва че пак е нещо, че все пак не е пренебрегнал първото ми съобщение
нз какво и дали изобщо съм постигнала нещо с това, но ...
![]()
пиши му нищо не губиш ! :P
щото щом се е държал резервирано по вероятно да не ти отгПървоначално написано от elsy
а ти не искаш тва нали
![]()
Съгласна съм с едно от мненията, че в днешно време момчетата рядко правят 1вата крачка. Спомням си и аз като имах такива проблеми, 100% e по-добре да му пишеш, за да си спокойна, а ако не ти отговори, нищо не губиш. А за да избегнеш срама, когат се видите, при положение, че не ти е писал,бих ти препоръчала да пишеш нещичко по - хладнокръвно, сякаш питаш от любопитство защо се държи така, нали разбираш какво имам предвидУспех!!!
Първоначално написано от summer_mo0n
Ами ако и той си каже ... "нека тя ме потърси 1-ва" тогаа ко ше прайш
![]()
Мерси, но нз дали разбрахте че аз все пак му писах...... и че ми отговори, но само на първия смс. И се чудех дали съм постигнала нещо с товаПървоначално написано от Amphibia
![]()
Първоначално написано от Anf3tamin4o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е кажи какво то4но си писала и какво ти е отговорил щото така няма как да ти кажа дали си постигнала нещоПървоначално написано от cherry_baby
I can't stop myself from loving you <3
Не се отказвайАма и не разчитай само на смс-и. По-добре да му предложиш да излезете някаде
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами какво... общи неща. Писах му от сорта "Хей как си? Сетих се за теб и реших да ти пиша. Та какво става с теб? :P " . Отг му беше нещо такова - "Нищо инетересно, до сега бяхме на кино с Мишо, преди малко се прибрах и си легнах, а ти какво правиш?". Питах го кой филм са гледали и че нещо малко съм се сдухала..... И това беше. Повече нищо никой не писа - нито той, нито аз. Това е в общи линииПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
neee uspurt ne mu pishi kak taka celi 20 stotinki v krasta ne neПървоначално написано от Remini
![]()
abe are ne se izlagaite ne mu pishi,pishi mu,klikni mu... are smelo obadi mu se i mu kaji iskam taaa be selqnin
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Пиши му пак или му се обади и го покани да излезете на разходка, кино, кафе....![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Сега не е ли по - добре да го оставя той да ме потърси, а не пак аз да се натискам? Смисъл веднъж вече съм го потърсила, сега мисля да е негов ред. Пък и ако го науча и свикне само аз да ръчкам нещата.... няма да е готино налиПървоначално написано от LiRRRa
![]()
Май никой повече не иска да се включи в темата![]()
хм... прочетох всичко, и мисля че направи каквото можа.. сега той ако те харесва ще ти пише...Първоначално написано от cherry_baby
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Защо, ти пък какъв си толковаПървоначално написано от tqnko
А и сигурно не си видял, но аз вече го потърсих.........
от опит глава не боли
Любовта - това не са само думи, казани просто така,
за момента и без да мислим.
Това са онези, другите неща, които се чувстват без думи,
докато се усмихваме, докато прегръщаме...
Значи оттук натам да съм пас така ли![]()
![]()
![]()
yeaaaaaaaahhhhПървоначално написано от cherry_baby
![]()
![]()
Get what you can and never get back