.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Е ако не ти отговори поне ше знаеш, че не си струва да се занимаваш с него ((;
    И ще си бера срама като се видим нали

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от cherry_baby
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Е ако не ти отговори поне ше знаеш, че не си струва да се занимаваш с него ((;
    И ще си бера срама като се видим нали
    Напротив ! Като се видите , ше си сложиш една такава надменна усмивчица и изобщо няма да го ебаваш .. Все едно .. дреме ти на к*ра ...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    По добре му пиши смс ии разбери каквото искаш от колкото по цял ден да мислиш или ... или!Бъдете на ясно един към друг!

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Аз ако бях нямаше да му пиша. Остави го да видиш какво той ще направи. Ако не ти пише или не ти се обади , значи не иска нищо сериозно. А ако иска нещо , то повярвай ми ще те потърси .
    и аз съм така мн е рядко да потърся някого 1-ва
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ами и аз попринцип не търся никога никой първа, но снощи ... му писах ... и ми отговори Чеснто казано не го очаквах Съобщението му завъшваше с въпрос и му писах след като се изкъпах, абе с 2 думи малко се забавих с отг и мисля, че е заспал докато чака да му пиша. Та не получих отг на 2рия смс, но сестра ми казва че пак е нещо, че все пак не е пренебрегнал първото ми съобщение нз какво и дали изобщо съм постигнала нещо с това, но ...

;)

пиши му нищо не губиш ! :P

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    Нека той те потърси 1ви
    щото щом се е държал резервирано по вероятно да не ти отг а ти не искаш тва нали

Съгласна съм с едно от мненията, че в днешно време момчетата рядко правят 1вата крачка. Спомням си и аз като имах такива проблеми, 100% e по-добре да му пишеш, за да си спокойна, а ако не ти отговори, нищо не губиш. А за да избегнеш срама, когат се видите, при положение, че не ти е писал,бих ти препоръчала да пишеш нещичко по - хладнокръвно, сякаш питаш от любопитство защо се държи така, нали разбираш какво имам предвид Успех!!!

Нека той те потърси 1ви

Ами ако и той си каже ... "нека тя ме потърси 1-ва " тогаа ко ше прайш

Цитирай Първоначално написано от Amphibia
    А за да избегнеш срама, когат се видите, при положение, че не ти е писал,бих ти препоръчала да пишеш нещичко по - хладнокръвно, сякаш питаш от любопитство защо се държи така, нали разбираш какво имам предвид Успех!!!
    Мерси, но нз дали разбрахте че аз все пак му писах...... и че ми отговори, но само на първия смс. И се чудех дали съм постигнала нещо с това

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    По - добре пробвай сега от колкото после като си намери някоя
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мерси, но нз дали разбрахте че аз все пак му писах...... и че ми отговори, но само на първия смс. И се чудех дали съм постигнала нещо с това
    е кажи какво то4но си писала и какво ти е отговорил щото така няма как да ти кажа дали си постигнала нещо
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не се отказвай Ама и не разчитай само на смс-и. По-добре да му предложиш да излезете някаде
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    е кажи какво то4но си писала и какво ти е отговорил щото така няма как да ти кажа дали си постигнала нещо
    Ами какво... общи неща. Писах му от сорта "Хей как си? Сетих се за теб и реших да ти пиша. Та какво става с теб? :P " . Отг му беше нещо такова - "Нищо инетересно, до сега бяхме на кино с Мишо, преди малко се прибрах и си легнах, а ти какво правиш?". Питах го кой филм са гледали и че нещо малко съм се сдухала..... И това беше. Повече нищо никой не писа - нито той, нито аз. Това е в общи линии

Цитирай Първоначално написано от Remini
    Цитирай Първоначално написано от Remini
    SMS-a е удачен вариант
    А ако не ми отговори??? После като се видим ще ми е мн тъпо да го погледна
    След като се виждате не виждам какъв е проблема.А и в крайна сметка нищо не губиш ако му пратиш един СМС
    neee uspurt ne mu pishi kak taka celi 20 stotinki v krasta ne ne

abe are ne se izlagaite ne mu pishi,pishi mu,klikni mu... are smelo obadi mu se i mu kaji iskam taaa be selqnin

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не се отказвай Ама и не разчитай само на смс-и. По-добре да му предложиш да излезете някаде
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Пиши му пак или му се обади и го покани да излезете на разходка, кино, кафе....
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Пиши му пак или му се обади и го покани да излезете на разходка, кино, кафе....
    Сега не е ли по - добре да го оставя той да ме потърси, а не пак аз да се натискам? Смисъл веднъж вече съм го потърсила, сега мисля да е негов ред. Пък и ако го науча и свикне само аз да ръчкам нещата.... няма да е готино нали

Май никой повече не иска да се включи в темата

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хм... прочетох всичко, и мисля че направи каквото можа.. сега той ако те харесва ще ти пише...

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Нека той те потърси 1ви
    Пф.. ако пича е като мен скоро няма да я потърси
    Защо, ти пък какъв си толкова А и сигурно не си видял, но аз вече го потърсих.........

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    хм... прочетох всичко, и мисля че направи каквото можа.. сега той ако те харесва ще ти пише...
    \/ Коцето го каза

от опит глава не боли
    Любовта - това не са само думи, казани просто така,
    за момента и без да мислим.
    Това са онези, другите неща, които се чувстват без думи,
    докато се усмихваме, докато прегръщаме...

Значи оттук натам да съм пас така ли

Град
    Сливен
    Значи оттук натам да съм пас така ли
    yeaaaaaaaahhhh
    Get what you can and never get back

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си