- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му пиша ли?
От лятото си падам по едно момче....но от тогава не сме се виждали....той живее в София, а аз-не...та днес се посъветвах с една приятелка и тя ми каза да му пиша...и така днес се престраших и му писах "здр" отговори ми питах го какво прави и ...студено ли е при него...../най-тъпото нещо което можех да кажа/ после си писахме още малко но той излезе.
Та някой може ли да ми каже следващият път като се престраша...какво да кажа/по дяволите/Help :*
мм.. да най-вероятно е заспал, изчакай още 1-2 дни.. и вече ако не отговори бий му шута ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Понякога на сцената не те приемат много добре.Така де с миналото ми момче беше така,все аз му пишех и се интересувах.
В един момент спрях.След 3 месеца осъзнах колко жалка всъщност съм била,но първо влюбване,какво да го правиш.
Както и да е.Според мен всичко трябва да е с мярка.Пиши му,но му дай шанс някой път и той да ти пише.Кой знае,може и да излезе нещо.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
аз мв писах след ден, той ми писа..и така 2 седмици и после к'во гледам във facebook пише на няква кифла /защото от снимките и личи каква е/ ":*<3:*<3:*" и спях да му пиша, след месец му писах,а той не благоволи да ми отговори и аз...се отказвам/колкото и да го харесвам/
Aз искам друго да попитам. От известно време познавам едно момче. Пи6ех ме си, чатихме си, но от скоро той някак си по-студено се държи /поне аз така мисля, не съм сигурна/ и винаги се изку6авам в фейсбук да му пи6а. Какво 6те кажете ...
cherry_baby, не му пиши повече, виж когато излизате пак заедно някой път дали ти обръща някакво внимание въобще или се прави на ударен
sunny912, не му пиши повече и т'ва е