Аууу!!! Трябват ми бързи съвети! От известно време с един само се сваляме и на нова година стана сварката Гадното е че нз дали той си търси сериоза връзка... имаме си номерата но не ми е звънял оттогава. До преди 1 час бях с него и още общи приятели заедно на заведение и се държа доста резервирано, нз защо. И сега май ми се ще да му драсна 1 смс, сигурно не трябва де, нз какво точно ще му пиша и дали ще му пиша въобще де, а и ми е мн трудно да се сдържа да не пратя нещо, и в същото време ме е страх, че няма да ме отговори! И ми е супер гадно, какво ще кажете?????

т.7
krem4et0

Май никой не забелязва последно ми мнение и за това го слагам тук: Ами и аз попринцип не търся никога никой първа, но снощи ... му писах ... и ми отговори Чеснто казано не го очаквах Съобщението му завъшваше с въпрос и му писах след като се изкъпах, абе с 2 думи малко се забавих с отг и мисля, че е заспал докато чака да му пиша. Та не получих отг на 2рия смс, но сестра ми казва че пак е нещо, че все пак не е пренебрегнал първото ми съобщение нз какво и дали изобщо съм постигнала нещо с това, но ...