- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Германците и Хитлер
Чувала съм някакви откъслечни неща от сорта на това, че в момента германците се срамували от Хитлер. Стана ми интересно, но за жалост не можах да намеря нищо в гугъл. Утре ще говоря с приятелка, германка, но тъй като английския й не е толкова добър и се съмнявам дали ще успея да разбера много, моля някой ако знае нещо да каже.
Като бях на гости на едно българско семейство, живеещо в Германия (около Бремен) децата ми бяха споделили че повечето германчета ги е срам от Хитлер, да... Но имало и индивиди които се вживявали.. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Че ти винаги е имало хора, които не са подкрепяли Хитлер.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да те нарекат "наци" е най-лошото, което може да ти се случи. Така си мислят германците. Тъпъ картофи са всичките!
Grumpy old madman
Даамм те се "срамуват" от истрията си, ако отидеш на някой централен площад и се развикаш хитлер може и в затвора да те пратят?
The Spark
Черния орел ще ви оправи всичките ! Да се срамуват, ние па се гордееме![]()
Всички символи на третия райх се водят Verfassungswidrig. Излизаш с тениска със свастика някъде и след 5 минути си в районното. Лоша работа.
Grumpy old madman
На форумния свастика ли? Ама сигурен ли си? Щото това е подсъдимо. Не дей говори глупости.Първоначално написано от IX
Grumpy old madman
Добре бе, Свастичко, теб те знаем. Тук всякакви такива дебили ги търпят много. Затова не са ти казали нищо.Първоначално написано от IX
БТУ - много е гадна тая снимка с устните. Винаги съм ти казвал, че си грозен.
Grumpy old madman
официално е прието да отричаш и да се дистанцираш от хитлер и избиването на хора, неофициално каквото и да ти говорят немците са си расисти ,колкото и да се опитват да покажат пред света колко са толерантни... Това е само държавна политика... голяма част от хората смятат, че няма по- добри от немците...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
I don't care...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Мое е правото да реша кое ме интересува и кое не.Първоначално написано от IX
А, аз те защитавах...Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Както каза някой, ние пък се гордеем с него.Нищо чудно-най много национал-социалистически настроени има в бившите комунистически републики.
Пък и последно сме били истински велики 41 година.Защо да не сме благодарни на помогналия ни човек, макар и от друга държава.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Аз само казвам..не се обръщам срещу теб.Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
ПП. Ти колко ника имаш?
В Германия е забранено да отричаш холокоста и да отдаваш почит от типа "Аве Цезаре" и другото го знаете!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Адски многоПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Първоначално написано от SWASTIKA
Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Grumpy old madman
eto tova e dne6na germaniq mom4eta i momi4eta nekoi ne e ebe za hitler tam v momenta
http://www.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
^^^ Найстина ли си вярваш? o.0
Иначе не виждам от какво трябва да се срамуват? Хитлер си е естествено обстоятелство от подигравката на останалите нации спрямо Германия след WW1. Ако не беше Хитлер щеше да бъде някои друг... всеки случай моделът "хитлер" в една или друга форма щеше да го има и за това не са виновни германците, че да се срамуват, а остналите нации докарали ги до такова положение, че немците да се нуждаят от изрод. Ма очевидно победителите пишат историята. =]
Изрод защото е завладял няколко континента, защото е възродил нацията си от невиждана инфлация или що?![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Срамуват се трънки..
Правят се нарочно на гузни според мен.
Все 1-но ние да се срамуваме от нашия Васил Левски. И той за тях си е бил такъв с някои разлики.
Аз бих се гордял.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аве срамуват се, тея забитите по селата си живеят все едно фурерът е живи мощно надписи AUSLAEDNER RAUS
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!