- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Германците и Хитлер
Моя е бил кмет. И след девети пак е бил кмет. А партизаните са се борели против монархията. Никой не обича комунистите.Първоначално написано от InitialD
Това какво общо има а Хитлер? Партизаните са ги гонели така още от септемврийското въстание, за което е писано Септември на Милев, а по това време Хитлер е бил доста далеч от властта? И?
Grumpy old madman
Е нали някой сравни тука дали ако сме били окупирани и както си е било ?!!?Първоначално написано от Canis_Dirus
А ония кежуалски селяци дето целите им родове мангали са лапали и преди 9ти и след него си е техен проблем !!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ей такива като деда ти , партизани с четвърти клас образование направиха по пиринския край от българите македонци!!Не мога да ви трая, колко хора затрихте по лагери и подтискахте семеиствата им!!СМЪРТ!Първоначално написано от InitialD
Не сме били окупирани, а и е нямало да бъдем България е имала сключени неизгодни икономически договори с Третия Райх (неизгодни за нас - за тях яко кинти) и една окупация би означавала да затворят едно златно кранче. Естествено са можели да ни вдигнат хазната, но...Първоначално написано от InitialD
Както Хитлер, така и царския режим е преследвал комунистите с еднаква жестокост.
Grumpy old madman
Дам .. така е !Първоначално написано от Canis_Dirus
А за фена на шиширката мога да кажа само ... тъп си брат щото колко и да са били репресирани хората от комунягите така са били и от монархията ... така че едни страдали от това други от онова ... а ти от нищо не си така че мълчи подлизурко такъв!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Лепиларас, цялото общество страда от посткомунистически синдром, всичко е общо да го рушим, никакви гражданско общество, никакви синдикати, въобще всички са като някакви зомбита и то точно от шибания комунизъм, който донесе масов нихилизъм, църквата ни е предвождана от комунист, хората не вярват в нищо. Верват у хлеба за да не умрат!!И не ми говори дали не съм страдал!!Това че физически не усещаш нищо не значи не съществува, помисли и ми отговори!!След 9 кой изби интелигенцията?!Първоначално написано от InitialD
^ Батеее кво ми говориш все едно съм комунист хахахах!?!?
Не аз казвам през 5 минути нема да ви се верва и на кафево .. с тия ваши смешни лафове свалям мацките по купоните ... а това че не вярвате в Бог си е ваш проблем Бог не е църквата !!!
Ае не се вкарвай в толкова сложни филми пускай си Football Factory и заспивай!
тъпо парче си , дядо ти бил партизанин, еми да му умре всичко мило, вервам в Бог, точно ти изкара че е било едно и също по време на монархизъм и "комунизъм", смърт за палячовци като тебе!!Как си изчислил минутите обаче е важно, имай малко личен живот бе!!Първоначално написано от InitialD
ЕЕЕ кво кълнеш като некоя циганка бе паляк!!!Майка ти ли те научи!?!?!?Първоначално написано от Verszerzodes
не твоята ме учи, нали все пак е циганкаПървоначално написано от InitialD
![]()
не са ни молили, а са ни поставили ултиматумПървоначално написано от bulgarche
The Spark
Това какви са роднините ми не значи че и аз съм като тях!!!!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Аз съм пълната им противоположност ... крайно десен Християнин!
Аз яко се съмнявам че вашите родители са корави хардлайнери десни идеалисти?!!?
Вие си хранете ... ма моите деди може да са се криели в Балкана а вашите по мазетата!!!![]()
...
Жалък си, престани да се излагаш.Първоначално написано от InitialD
Как е в мазето .. топло ли е ?!?!Първоначално написано от thegmin
Мазето е по-уютно повярвай ми.
ПП Една моя гледна точка, тези мазета не са били е така от главния вход, а са били прикрити, нали се сещаш, че за това е нужен малко повече мозък от това да бегаш в планината.![]()
... и бащата и чичота и лелята. Скоро време ще се намери некрофил, че да продължи и нататък ебането.
Едит: Кежиуалите и ебаха майакта на темата!!! После пак некои от тях ше ми се молят да ги оставя на мира .. дееебиш и лицемерите деебиш!!!Първоначално написано от merediana
![]()
Ти пък къде се буташ!?!? Знаеш ли за кои фейсове говоря!?!?Първоначално написано от thegmin
^Погледни по-нагоре в темата едни такива колоритни личности, които много ме обичат ... въпреки че един от тях ми се моли да го оставя на мира и аз добрат душааа ... ма това е направи добро да ти се върне зло!Първоначално написано от thegmin
![]()
Аз съм виновен, че първи зачекнах темата за Георги Димитров, монархизма и комунизма и т. н., трябваше да се сетя по-отрано какво ще настане след това, защото наистина ми е неприятно когато се лее толкова омраза между българи...
Некои сме българи ... другите ...Първоначално написано от kristo
![]()